22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

TERVEISIÄ REISSUSTA

Tänään on keskiviikko ja 25. päivä toukokuuta. Taivas on pilvinen ja asteita on +10. Ilma on raikas ja kolea.


Eilen olimme reissussa ja oli todellakin aivan ihana päivä. Päivä oli niin ihana, että suunniteltu aikataulummekaan ei pitänyt paikkaansa kotiin tulo matkalla. Päämääräämme saavuimme aikataulun mukaisesti, mutta sieltä ei vaan malttanut lähteä pois. Kunpa olisin voinut jäädä sinne! No, sydämessäni olen siellä, vaikka todellisuudessa olenkin täällä.
Tästä siis kaikki alkoi ja kuvauksia riitti matkamme varrelta aika monta. Mennessämme taivas oli sininen ja aurinko paistoi.Mutta kun saavuimme päämääräämme, niin siellä alkoikin satamaan eikä meillä ollut mukana Sirulle sadeviittaa, koska säätiedotus lupasi poutaa.


Mutta aika meni nopiasti ja joimme kakkukahvit ja virkkasimme amigurumeja minikeristä, joita hänelle lähetin. Sitten kävimme vielä yhdessä kaupassa ja se oli todellakin laatuaikaa, jota saimme pitkästä aikaa viettää yhdessä. Mutta sinne palaan uudestaan ja uudestaan vielä monen monta kertaa.
Näiden pikku videoiden myötä, toivotan teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Kuulosti siltä että reissussa oli mukavaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Todellakin meillä oli reissussa tosi ihanaa ja menemme toki uudestaankin. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Heissan ystäväni,ja kiitos kun kävit kommentoimassa blogissani,pitihän minunkii käydä täällä heti laittamassa kommenttia,työ vie kaiken ajan ja sitten ei jaksa töitten jälkeen,oikein mitään:)
    Matkasi oli varmasti hyvä,postauksestasi käy sellainen ilmi♥,matkasta täytyy aina nauttia näin kesällä!
    Mukavaa kesää sinulle ystäväni♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommentistasi Tansku ystäväni! Juu, matkamme oli erittäin onnistunut, vaikka tulomatkalla satoikin vettä. Mutta menemme toki toistekin! Mukavaa kesää sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...