22.2.2018

22.2.2018

tiistai 10. toukokuuta 2011

MITÄHÄN KUMMAA TAAS TÄÄLLÄ TAPAHTUU... SIILI NURMIKOLLA LYLLERTÄÄ...

Tänään on tiistai ja 10. päivä toukokuuta. Aurinko on jälleen hellinyt meitä kaikkia huikeilla +21 asteen lämmöllä täällä maalla. Eilen oli kiireinen päivä, vaikka olikin rakkaani nimipäivä. Mutta se tarina kuuluukin Sirulandian blogiini. Mutta tänäänkin on ollut kiireinen ja touhukas päivä. Mutta aamulla ensimmäisenä (ainakin melkein...)menin parvekkeelle ja mitä minun vanhat silmäni näkivätkään!


Tällaisen suloisen Siili Lyllertäjän näin nurmikolla tuhisemassa. Ilmeisesti hän etsi jotain syömistä.


Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja hyvää yötä!

8 kommenttia:

  1. Ilma on ollut kerrassaan huikea, lämmintä piisannut ja aurinkoa, ihanaa! Ulkosalla aika mennytkin touhutessa ja välillä toki myös neuloen. Siilit on niin somia otuksia, niitten hiippailuja pihapiirissa on mukava seurailla. Valoa ja lämpöä päiviinne toivottaa Hilima

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos ihanasta kommentistasi Hilima ystäväni!Lämmintä on vielä luvassa eteenpäinkin, joten nauttikaamme kesän lämmöstä ja kauniista luonnosta.

    VastaaPoista
  3. Minunkin kaksi siiliäni heräsivät. Ostan heille kaksi muikkua kaupasta tai jos ei ole niin syötän seitiä. Erityisherkkua heille on raejuusto ja vesi. maitoa ei saa antaa.

    VastaaPoista
  4. Sievä siili :). Meillä niitä ei näy, mutta ehkä se on ulkona liikkuvien kissojemme vuoksi parempikin, kummalekin osapuolelle :D

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Aika ihmeellistä, kun ennen vanhaanhan sitä annettiin aina vain maitoa siilille. Mutta niinhän se maailma muuttuu. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! On varmasti parempikin että siellä ei näy siilejä, kun kissat kuitenkin niitä vaanisi.Leppoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Päivät ovat olleet jo lämpöasteiltaan hyvin kesäisiä.
    Ihana siili!
    Kaunista kevätpäivää!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Tarina! Niinpä, on se tainnut jo kesäkin tulla tänne. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...