22.2.2018

22.2.2018

tiistai 28. kesäkuuta 2011

HELLETTÄ...HELLETTÄ... HELLETTÄ...

Tänään on maanantai ja 28. päivä kesäkuuta. Aurinko paistaa ja linnut laulaa ja hellettä riittää +22 astetta, mutta luvassa on tänään vielä +25 astetta ja tulevina päivinä vielä enemmän. Mutta täällä sisätiloissa on viileää ja turvallista olla vain ja lepäillä tulevaa reissua ajatellenkin. Majoitus on varattuna ja matkasuunnitelma tehty ja paussipaikatkin katsottuna, joten kunhan ensin pääsen perjantaina kampaajalleni ja saan hiukseni pois, niin sitten se matka voi alkaa. Kyllähän sitä jaksaa autossa istua, vaikka kyllä minäkin siinä vieressä ajan ja varmistan, jotta kuski huomaa kaiken. Minä olen tietty se neuvonantaja ja valokuvaaja, hm.


Mutta nyt on vielä 5 päivää täällä ja saan nauttia Sirun kanssa olemisesta. Siru on niin ihana, mutta hänestä kerronkin taas toisessa blogissani eli Sirun blogi, siispä tervetuloa myös sinne.


Nyt yritän näiden päivien aikana saada itseni edes jonkinlaiseen kuntoon, jotta jaksan lähteä reissuun ja minähän lähden vaikka kontaten. Mutta tuskinpa käsityötä ottaisin mukaani, kun ei ole sellaista eikä ole oikein kiva kutoa näin pienellä ajalla, jonka siellä olemme. Minä aion valokuvata paljon ja käymme rakkaani äidin haudalla. Koskaanhan ei tiedä, jaksaako sitä enää ensi kesänä ajella tuollaista matkaa 7-8 tuntia, joten se tehdään nyt. Mutta onneksi on pikkuläppäri mukana, joten voin katsella blogejanne ja antaa kommentteja ja jopa päivittää omiani. Ja näin kesällä on hyvä reissata autolla ja talvella sitten lentokoneella. Mutta siitä reissusta sitten enemmän joskus myöhemmin tai sitten toisessa blogissani eli täällä Helenan blogi, tervetuloa!


Nyt on vielä kirjoitettava tällä vanhalla koneellani, jossa siis on XP eikä kaikki aina toimi kuten windows7:ssa. Mutta vielä se päivä koittaa, että saan oman koneeni takaisin korjauksesta mitä siinä sitten lieneekin vikaa, kun ei jaksanut pyörittää ohjelmia enää.


Mutta tällä koneellani on paljon, no, joitakin kivoja kuviakin, joten nyt toivotan teille kaikille, jotka tänne piipahdatte, oikein leppoisia kesäpäiviä!






6 kommenttia:

  1. Lämmintä on täälläkin + 22,5 astetta eikä tuule ollenkaan joten on hieman tukala ilma.
    Mukavaa reissua teille minne sitten lähdettekin.
    Matkan kestosta päätellen taidatte ajaa pohjoista kohti.
    Aurinkoista viikon jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarikka! Oletpa tarkka tyttö, kun noin arvelit meidän reissun päämäärän. No juu, kohti Ouluahan me matkaamme. Aurinkoista illan jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Arvaat varmaan että täällä on nautittu helteestä - mutta minähän olenkin ollut edellisessä elämässäni chili:D

    Oikein mukavaa matkaa teille.

    VastaaPoista
  4. Helena, kiitos vierailusta blogissani. Samalla minäkin nyt löysin sinut.

    Hyvää ja turvallista matkaa vaan.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Huopatossunen/chili! Nautihan nyt jokaisesta hellepäivästä oikein kunnolla! Minä pysyttelen täällä viileämmissä sisätiloissa turvallisuussyistä. Kiitos, kiitos, ja toivottavasti pääsemme turvallisesti perille, mutta toki ilmoittelen sitten läppärillä pienen viestin.

    VastaaPoista
  6. Hei Unelma! Kiva kun tulit minun blogiini vierailulle, kiitos! Mukavaa illan jatkoa sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...