22.2.2018

22.2.2018

maanantai 27. kesäkuuta 2011

TÄMÄN PÄIVÄN SUUNNITELMIA

Tänään on maanantai ja 27. päivä kesäkuuta. Kesäkuu siis vaihtuu muutaman päivän päästä jo heinäkuuksi. Asteita on +19, mutta luvassa on +22 ja huomisesta lähtien hellettä. 

Minä harjoittelen nyt näillä lapioillani kirjoittamaan tällä vaaleanpunaisella miniläppärillämme. Syy moiseen on, että lähdemme reissuun ensi maanantaina. Reitti kulkee kohti Oulua ja yövymme Kempeleellä. Siru saa hyvän hoidon lastenlasten luona eikä tarvitse istua autossa 7-8 tuntia, vaan saa nauttia lasten ja muiden eläinten kanssa vapaana olemisesta muutamia päiviä.

Me laitoimme juuri valokuvia tännekin koneelle, ihan vain kokeeksi,jotta onnistuuko se kuvien laittaminen näin pieneen läppäriin. Ja onnistuihan se oikein hyvin! Nyt vain suunnitelmat todeksi siis ensi maanantaina ja läppäri kainaloon ja menox.

                                  Tällaiselta näyttää uusi kaunis kotikaupunkimme...
                                       ...täällä siis vierailimme eilen...


                                 ...näin kauniita valkovuokkoja oli vielä...

                                    ...ja sininen taivas ja pumpulipilviä...
                 ...näin kaunista löytyy Suomestakin.

Mutta nyt toivottelen täällä jo hymyssäsuin teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja mukavaa uutta viikkoa!

8 kommenttia:

  1. Juujuu, kyllä Suomessa on hienoja paikkoja. Mukavia kesäpäiviä :).

    VastaaPoista
  2. Totta puhut ystäväin! Suomessa on paljon kaunista katseltavaa, kun sen oikein oivaltaa. Leppoisaa päivän jatkoa sinulle! Minulla on oma kone vielä korjattavana ja välillä kirjoitan tällä vanhalla ja välillä miniläppärillä. Mutta ihan hyvin onnistuu kirjoitus!

    VastaaPoista
  3. Tutun näköinen paikka. Olemme käyneet siellä jo useana kesänä elokuun loppupuolella mukavassa tapahtumassa ;)

    VastaaPoista
  4. Hehhehheee, kiitos kommentistasi Huopatossunen! Uskon, että on monellekin tuttu paikka ja niin kaunista eiks vaan!Tämä on nyt meidän kotikaupunkimme, vaikka asummekin maalla! Aurinkoista illan jatkoa!Juupajuu, ja arvaan toki tapahtuman, joka on tänä kesänäkin, luulen ma!

    VastaaPoista
  5. Kylläpäs onkin ollut kiireinen kesäkuu, en ole ehtinyt teidän porukkaakaan käydä tervehtimässä. En kyllä missään muissakaan blogeissa. Kilometrejä on kertynyt satoja kilometrejä, oli ylioppilasjuhlia ja ristiäiset.
    Sirukin on niin jo nuori neiti ja kasvanut kovasti.
    Olin unohtanut miten pieniä lapsosia hoidetaan, kun olimme pikku-Lauria juhlimassa. Niin, minä olen nyt jo kolmen lapsen mummi. Maailman hauskin titteli, kun ei tarvi ottaa vastuuta, vaan ne hauskimmat hetket.
    Suloista suven jatkoa teille kaikille Sirulandiaan.

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi ja kuulumisistasi Hilkka ystäväni! Kyllä lapsenlapset ovat niin ihania ja minäkin nautin heidän seurastaan nyt jatkuvasti tässä lähellä asuessamme.Mekin lähdemme reissuun maanantaina, Ouluun ja sitten sen jälkeen Poriin ja Lappeenrantaan ja vielä Kotkaankin. Ihanaa kun pääsee liikkumaan autolla niin hyvin. Mukavaa päivän jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  7. Kesä on oikeaa retkeilyaikaa!
    Mukavia retkiä ja leppoisia päiviä!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Tarina! Juupajuu, näin vanhana on kivempi reissata autolla kesällä ja talvella lentokoneella. Aurinkoisia päiviä sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...