22.2.2018

22.2.2018

perjantai 10. kesäkuuta 2011

KOTONA JÄLLEEN...JA UUSIA SUUNNITELMIA TIEDOSSA...

Tänään on perjantai 10. päivä kesäkuuta. Asteita on nyt jo +21 ja luvassa on +29, että huhhuh. Kyllä nyt vielä hellettä riittää, mutta ensi viikolla se muttuukin sateiseksi ja viileäksi jälleen. Siispä, nauttikaa lämmöstä, joka siitä pitää!


Eilen olimme reissussa ja tosi kiva päivä olikin meillä. Otamme sen uusiksi taas juhannusviikolla. Eli ensin suuntaamme länteen ja sitten taas itään. Näinhän se kesä kuluukin mukavasti, kun on reissuja tiedossa ja nyt kun on auto alla. No, juu, meille tuli niin korkea autokuume, että saimme ystävältämme auton kesäksi. Mehän ei enää uskalleta ajaa pimeällä eikä liukkailla talvikeleillä, ei, ei. Mutta kesä on matkustelua varten täällä pohjoisessa ja sitä nyt yritämme noudattaa ja nautimme jokaisesta hetkestä. Koskaan ei tiedä taas ensi kesää, mitä vuosi tuo tullessaan, joten siksikin nautimme nyt ajeluistamme eri puolille Suomea. Ja ensi talvena on meillä taas aivan uudet tuulet puhaltamassa ja siitä vasta kivaa tuleekin, mutta siitä sitten talvella enemmän.


Enpä ole vielä ottanut kamerasta kuvia tänne koneelle, joten kuvat sitten myöhemmin. Mutta pian lähdemme ostamaan kullallemme sellaista isompaa kuljetusboxia, joka on helppo pitää takapenkilläkin, kun reissaamme. Mitähän muuta sieltä tarttuu mukaamme....?


 Hehhehheee, meidän pieni kullanmurumme taitaa nauraa hänkin...
                        ...ja tässä 2 viikon ikäinen kisuliini...ei meidän...


Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa hellepäivää ja nauttikaa ken niin voi tehdä ja muistakaa juoda tarpeeksi paljon vettä!

6 kommenttia:

  1. Mukavaa hellepäivää sinne :) Mä oottelen täällä Nuorimman Poikamme perhettä tulevaksi. Ovat viikonmlopun luonamme, ilona :) Veljekset Vilppu ja Valtti :)
    tuksu-mummeli, naapurista, nääs :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tuksu! Aijai, niitä veitikoita! Halaa minunkin puolesta heitä, jooko!
    Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

    VastaaPoista
  3. Sehän oli ihan mukavaa kuultavaa että teitte kivan reissun vaikka hellettä olikin.
    Meillä kipusi lämpötila eilen jo +33.8 asteeseen eikä ollut yhtään kiva kun ei minkäänlaista tuulenhenkäystä käynyt ulkona,sisällä tuulettimen alla kylläkin.
    Mekin lähdemme lomalle viikkoa ennen Juhannusta ja sitten aattona tulemme kotiin.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tarikka! No joo, olihan sitä hellettä, mutta ilmastointi autossa auttoi matkalla tosi paljon. Nyt on tämä reissukärpänen purrut meitäkin ja reissuja riittää tänä kesänä. Mukavaa hellepäivää sinne teille!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juu, näin kesällä kotimaan matkailua ja talvella sitten jotain muuta tiedossa. Mukavaa hellepäivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...