22.2.2018

22.2.2018

perjantai 10. kesäkuuta 2011

SIRUN AUTOMATKA LAPPEENRANTAAN 9.6.2011

Meidänhän piti ...siis piti tänään lähteä shoppailemaan kullallemme uutta, isompaa kuljetusboxia. Mutta se ajatus siirtyi nyt tuonnemmaksi, ehkäpä huomiseksi, kun minulle tuli hieman väsy.
Mutta onhan se  päivä huomennakin!


Nyt sensijaan pappa lähti kauppaan ja ostaa meille Marabouta ja sehän jo piristää huomattavasti tai sitten se kiristää verisuonia, mutta ei sillä väliä. Tänään on onneksi myös sauna ja se vasta kohokohta onkin, kun saa taas kunnon kovat löylyt, puhumattakaan jos olisi vielä tuore vasta, niin oijoijoi, se olisikin jo liikaa se.


Meidän matkamme Lappeenrantaan sujui hyvin ja Sirukin ensin hieman haisteli ja oli ihmeissään, minne nyt taas menemme. Mutta pian hän tottui takapenkillä olemiseen ihan ite ja välillä käväisi boxissaankin ja nukkui. Sitten kävimme Utissa syömässä ja kahvit juotuamme jatkoimme matkaamme kohti päämääräämme. Pianhan me saavuimmekin...no joo, kolme tuntia meni...mutta siellä oli niin paljon isoja rekkoja ja ylileveä kuljetus, jonka perässä jouduimme matelemaan. Mutta sitten pääsimme perille Yliopiston alueelle. Rakkaan poikani luona vietimme useita tunteja ja joimme kakkukahvit. Hyvästijättö oli taas haikea, mutta ennen juhannusta me jälleen piipahdamme siellä ja sitten taas jälleen tapaaminen on ilo ylimmillään. Kotiin tullessamme poikkesimme Kausalassa syömässä ja jatkoimme matkaamme kohti kotia.


Matkalla otin vain muutaman videopätkä, jotka eivät oikein hyvin edes onnistuneet. No, kas kummaa, kun minun piti ajaa siinä vierellä, niin enhän silloin voinut kuvata oikein mitään ja kun autossa oli vauhtia, niin kamerakaan ei siitä oikein tykännyt.


Mutta tässä matkustaa ihana takapenkkiläinen:
Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa hellepäivän jatkoa ja mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Oi! Kesäretket on ihana juttu! Ja SUKLAA :)
    Mukavaa iltaa sinne :)
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Kyllä, kesäauto on ihana asia ja nyt se on meillä, jihuuu! Ja tuo Marabou maistuuu ja...maistuuu njam! Leppoisaa illan jatkoa sinne teille ja lämmin (pssst=polttaa)halaus kaikille!

    VastaaPoista
  3. Mukavan kuuloinen reissu teillä. Meitä kutsuu tänään Turku, tosin mieheni jää tekemään remonttia.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juu, meillä oli kiva reissu ja tiedossa lisää...lisäää...
    Mukavaa Turun matkaa teille ja ajelehan varovasti!

    VastaaPoista
  5. Kesäteillä on jos minkälaista kuljetusta liikkeellä.
    Matkanteko täytyy ottaa lomalaisen mielin ja pysähtyä ihailemaan suvea, jos rekat ja muut kuljetukset alkavat ärsyttämään.
    Lämpöistä viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, kyllä siellä tiellä oli hidastakin porukkaa. Mutta jospa ensi kerralla sitten sujuisi paremmin.Eipä meilläkään mitään kiireitä ollut. Ja ihana päivä meillä oli. Leppoisaa hellepäivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...