22.2.2018

22.2.2018

tiistai 7. kesäkuuta 2011

MITÄPÄ MIETTII MUMMI TÄNÄÄN TIISTAINA?

Tänään on tiistai ja 7. päivä kesäkuuta.On aivan täydellinen kesäinen aamu, aurinkoineen, linnunlauluineen ja hyvine, iloisine mielineen. Asteita on jo +23 ja luvassa on +27 astetta, joten eipä ole ulos menemistä. Vai pitäisiköhän sitä nyt jo totutella tähän helteeseen, kun ja jos...tällaista tulisi vastaan enemmänkin?


No, mutta aamu alkoi rauhallisesti siis ja lounaskin on jo nautittu terveellisiä vihanneksia vain. Perunaa en ole syönyt enää yli vuoteen enkä syö ja eipä sitä perunaa kaikissa maissa edes olekaan saatavilla.


Ja jos haluat tietää, mitä mummi miettii tänään tiistaina, niin kerronpa sen teille.


Mummi miettii, että torstaina on kiva päivä, kun suuntaamme auton nokan kohti itäistä Suomea ja tulemme sitten illalla pois. Käymme tapaamassa poikaani Lappeenrannassa. Sitten jonain päivänä suuntaamme automme kohti Poria jälleen ja vietämme rakkaan tyttäreni kanssa jälleen mukavan päivän. Sitten ajattelimme käydä hautausmaallakin pitkästä aikaa, tuolla eteläisessä Suomessa. Sinne viemme terveiset kukkasilla äidilleni, isälleni, mammalleni ym. sukulaisilleni. Ja ehkäpä pistäydymme vielä syntymäkaupungissakin katsastamassa, miten paljon se on muuttunut näiden vuosikymmenien aikana, jolloin en ole siellä päässyt poikkeamaan.
Ja tuleehan se juhannuskin taas pian ja yhtä pian se on ohi kuin muutkin suuret juhlat, mutta aina se tuntuu yhtä mukavalta juhlia.


Enpä ole vieläkään aloittanut villatakin toista hihaa, kun ...no, kun tässä koneen ääressä menee tämä aika niin nopeasti että ajan taju on jossain kaukana.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein hauskaa päivän jatkoa ja tämä kuva kuvaa minua!

2 kommenttia:

  1. Teilä on taas mukavia reissuja tiedossa :) Mikäs kiire sitä villatakkia on tehdä, kun Ilmatieteenlaitos lupaa helteen hellivän meitä vielä pitkään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! No, juu, tosi kivoja reissuja on suunnitteilla, kun täältä on paljon lyhyempi matka joka puolelle. Olet oikeassa, että eihän sitä villatakkia tarvitse kuin vasta syksyllä. Ja onhan minulla niitä ennestäänkin jo ...10....Leppoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...