22.2.2018

22.2.2018

maanantai 6. kesäkuuta 2011

YLÖS, ULOS JA LENKILLE...SIITÄ SE PÄIVÄ ALKAA...

Tänään on maanantai ja 6. päivä kesäkuuta. Uusi viikko on alkanut ja koulut ovat hiljentyneet ja oppilaat ja opettajat saavat nauttia ansaitustaan lomastaan. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja asteita on nyt +14, mutta päivällä on luvassa jopa +23 ja jatkossakin jopa +26 astetta tai ehkä enemmänkin. Mutta tämä on kesää ja nauttikaamme tästä lämmöstä, joka meille suodaan, sillä tätä kestää vain 2 kuukautta ja sitten saapuu syys.


Eilen en ehtinyt kirjoitella tänne lainkaan, kun aloin vaihtamaan blogipohjia vuodatukseen. Eilen sain toiseen ja tänään sain toiseen blogiini ihanan pohjan. Nyt olen erittäin tyytyväinen taas näihin blogien pohjiin, no, ainakin jonkun aikaa ehkäpä syksyyn asti. Ja sitten kun tulee syys, niin sitähän voi taas vaihtaa maisemaa.


Mutta eilen sain valmiiksi myös sinisen virkatun villatakin toisen hihan ja tänään yritän aloittaa toista hihaa. Jalkojen hierontalaite on todettu erittäin hyväksi jaloilleni ja varsinkin, kun ensin ottaa jalkojen kylvyn ja sitten hieronnan, niin vot, kyllä tekee hyvää. Nyt etsimme vielä hartioiden hierontalaitettakin, joka sekin tekisi hyvää kipeille hartioille.


Mitä kuvia teille laittaisin? Siinäpä vaikea kysymys, mutta eilen...
                      ...otin tällaisia kuvia...pihlaja kukassaan...
                                     ...mäntykin kukkii...sininen taivas...
                      ...ja vaahteroita on paljon...syksyllä värikkäitä...
                          ...rehevyyyttä riittää...
                         ...myös aluskasvillisuutta on paljon.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa viikon alkua ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

8 kommenttia:

  1. Aamulenkki on tehty ja töitäkin jo melkein puoli päivää :D. Kyllä teillä on hienot vehreät maisemat.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Tosi on, että tosi vehreät maisemat suoraan tässä ikkunoiden edessä, jotta olen hyvin onnellinen, että päsimme tänne maaseudun rauhaan! Leppoisaa päivän jatkoa ja helteet vaan jatkuvat!

    VastaaPoista
  3. kaunis oli ilma täällä pohjoisessakin,mutta yöllä mittari näytti viittä pakkasastetta....joten aika kurjalta näytti hillankukan,mutta jospa se kukkis uuvestaan tai vaaroilla ois säilynyt.iloista viikonjatkoa sinne etelään toivoo astan emäntä

    VastaaPoista
  4. Anteeksi anonyymi kommentti. Blogger ei anna mun kirjautuneena kommentoida.
    Tulin vaan toivottamaan mukavaa hellepäivää sinne :)
    tuksu

    VastaaPoista
  5. Hei Astan emäntä! Kiitos kommentistasi! Jospa ne yöt lämpiäisi siellä kun täälläkin on päivällä luvattu jopa +30 astetta. Aijai,vaaroja, tuntureita, laajat näkymät, miten sydän siellä lepääkään, rauha...Lähetän teille paljon lämpimiä päiviä ja öitä täältä etelästä!

    VastaaPoista
  6. Hei tuksu! Onko sinulla sitten asetuksissa jotain muuttunut, kun olet ennen voinut kirjoittaa? Tarkistappas asetukset ja ota yhteyttä bloggerin tukeen! Oikein mukavaa hellepäivää myös sinne naapurin Taivaalliseen puutarhaan teille kaikille!

    VastaaPoista
  7. Hellettä on piisannut meillekkin.
    Pihalla työskennelessä ei aivan tälläisiä helteitä kaipaa vähempikin riittäis mutta täytyy tulla välillä varjoon.
    Aurinkoista viikkoa.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Tarikka! Hellettä on täälläkin +27 luvattu. Muistahan levätä välillä ja juoda paljon! Leppoisaa hellepäivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...