22.2.2018

22.2.2018

lauantai 4. kesäkuuta 2011

MUMMIN JA SIRUN PÄIVÄ

Tänään on lauantai ja 4. päivä kesäkuuta. Aurinko hellii kaikkia koulun päättäneitä ja myös meitä muitakin. Asteita on +21, joten lämmintä riittää ja lintujen konsertti on mahtavaa kuunneltavaa.


Aamulla olimme lapsenlapseni kevätjuhlissa. Hänellä on nyt pakollinen peruskoulu ohi ja nauttii kesälomastaan. Mutta syksyllä alkaa sitten uusin voimin, kun menee lukioon. Kyllä oli niin nautittavaa katseltavaa. Hän oli niin komeana siellä ja esitti itsesanoittamansa Rapin tosi hyvin. Hän on verbaalisesti hyvin lahjakas ja lahjakas on myös kielissä. Olihan se ihanaa halata omaa lapsenlastani tällaisissa juhlissa ja seuraavan kerran on sitten isot juhlat 3-4 vuoden kuluttua, kun hän saa ylioppilashatun päähänsä. Ja siitä on sitten taas jatkettava opiskelua eteenpäin...ja eteenpäin.


Mutta nyt olemme jo kotona ja täällähän se mummin oma kulta jo odottelikin meitä. Hän hyppää aina syliini, kun tulen kotiin. Ja sitten me aina halataan ja suukotellaan. Laitan videopätkiä ja kuvia toiseen blogiini, mutta koska tämä blogi on se pääblogini, niin laitanpa tännekin joitain.



Tällaisia kuvia tupsahti web kameran kautta mummista ja Sirusta.
Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa!

10 kommenttia:

  1. Suloinen setti Sirusta ja Helenasta!
    Mikä on tulevan lukiolaisen ammattihaave?
    Onnea ja kärsivällisyyttä sen tavoittelemiseen!
    Ihanaa iltaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarina! Tulevan lukiolaisen ammattihaaveita on monta mm. teatterikouluun, lähihoitaja, armeijaan sotapoliisiksi tietty ensin,no, ainakin nämä. Mummi toivoisi peruskoulun opettajaa...Mutta toki sellaisia ammatteja joista löytyy töitä. Leppoisaa illan jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Jostain syystä en pääse kommentoimaan "omalla nimellä"
    Siksi anonyymi.
    Ilo lastenlasten onnistumisesta on niin Iso Ilo, ettei sanat riitä :) Ymmärrän tunteesi :)
    Halausta sinne, ja mukavaa pyhäpäivää Sirun ja Vaarisi kanssa :)
    tuksu

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Näin on, että lastenlasten onnistumiseen ei sanoja riitä ja kaikesta Taivaan Isää kiitän! Ihanaa sunnuntaita myös sinne teille kaikille sinne ihanaan Taivaan puutarhaan!

    VastaaPoista
  5. Minullakin vanhin lapsenlapsi lopetti peruskoulun ja on hakenut uutta pestiä.
    Lauantai meni mukavasti juhlien.
    Rattoisaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarikka! Eikös olekin aivan ihana tunne, kun lapsenlapsi on saanut peruskoulun läpi. Minun kullannuppuni menee syksyllä lukioon. Leppoisaa sunnuntaita sinne teille!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Ja ihanaa kesäistä sunnuntaita myös sinulle!

    VastaaPoista
  8. Hienoja tunnelmakuvia sinusta ja Sirusta :). Koulunpäättäjäiset on itketty meilläkin - onneksi myös kuopuksen opettajan itsekuri petti ja itkimme yhdessä.

    VastaaPoista
  9. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Kyllähän nämä koulun päättäjäiset ovat niin tunnelmallisia hetkiä niin äideille kuin mummeillekin, että kyllä siinä kyynel tulee silmäkulmaan, mutta onnen kyynel! Mukavaa viikon alkua ja lämmintä riittää!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...