22.2.2018

22.2.2018

torstai 25. elokuuta 2011

BUENAS TARDES!



Buenas Tardes - Mensajes y Imágenes!

Tänään on torstai ja 25. päivä elokuuta. Aamu oli tosi, tosi sumuinen, mutta nyt aurinko paistaa pilvettömältä, siniseltä taivaalta. Asteita on +20 ja viikonlopuksi on luvassa jopa +25 astetta. Toivottavasti Ilmojen Herra Ylhäinen hellisi meitä tänä syksynä tällaisilla helteillä aina lokakuun loppuun asti eli kunnes pääsemme kipuamaan lentokoneeseen.


Nyt olemme saaneet jo esitteitä aivan mahtavasti ja tutustumme Espanjan maahan kokonaisuudessaan sekä esittein että netin kautta.
Mutta olen minä nyt kutonutkin papan sukkia ja sitten seuraavaksi lupaan itselleni, että päättelen ja huolittelen ja viimeistelen molemmat villatakkini, jos vaikka otan ne mukaani. Molemmat sukat ovat jo hyvän matkaa yli kantapään, joten pienen paussin voin nyt pitää. Sitten pitänee vielä viimeistellä minun hartianlämmittimeni, joka on vain nauhaa vaille valmis, mutta sen nauhankin ajattelin virkata silmukoilla, joten sekin asia on ratkaistu. Sitten on vielä Heidin mekko, joka pitää valmistaa, mutta siinähän ei kauan aikaa nokka tuhise, vaikka onkin 130 silmukkaa pyöröpuikolla. Se ei ole mistään mallista, vaan tulee sitä mukaa valmiiksi, kun kutoo.


No, otan toki kuvia vielä näistäkin tekeleistäni, ainakin ennen matkaamme.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja auringonpaisteista päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...