22.2.2018

22.2.2018

perjantai 26. elokuuta 2011

OPPIA IKÄ KAIKKI...

Tänään on perjantai ja 26. päivä elokuuta. Aurinkohan siellä taitaa paistaa puiden lomitse, mitä kurkistelemalla näkee. Asteita on +15, mutta luvattu on jälleen +20. Kaunista syksyä!

Mutta minä opettelen käyttämään nyt tätä toista konettani, johon poikani laittoi Linuxin. Siis todellakin opettelen ja innolla opettelenkin. Sain jo kirjeen kirjoitettua ja lähetettyä papan vanhaan läppäriin, jolla saimme sen printattua ulos. Kuviakaan emme saa tänne, kun emme saa tuota buffaloa toimimaan. Mutta kuten sanoin, niin tämä on vasta opettelua. Meille tuli niin paljon kaikkea uutta, kun poikani laittoi, että eihän me vanhat heti niitä opita, vaikka se nuorille on päivän selvää. Mutta onneksi on tullut säästettyä näitä vanhoja näppiksiä ja hiiriä, joita voi käyttää nyt tässäkin koneessa. Ainoastaan toinen näyttö puuttuu ja toki isompi pöytä eli toinen pöytä. Mutta eiköhän ne ehdi hommata sitten keväällä, kun palaamme tänne muuttolintujen kera.

Niinhän ne päivät kuluvat ja pääsen silmälääkäriinkin, joten terveys puoli tulee hoidettua nyt täällä ja jatketaan sitten siellä Espanjassa. Voi, että, miten odotankaan meidän lähtöämme! No, eilen sain papan sukat molemmat jo kärkikavennukseen, joten tänään aion ne päätellä. Pidän kuitenkin jonkinverran paussia tästä istumisestakin, jotta saan valmistettua sukat ja villatakit.

Mutta nyt katson, että löydänkö mistään mitään kuvaa tänne. No, hups, onnistuihan se! Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa!







Religious - Mensajes y Imágenes!

4 kommenttia:

  1. Voi hyvä tavaton, mitä ihanaa sinulla on tulossa!!! Pääsette Espanjaan koko talveksi, VAU!!! Siis aivan upeaa, kerta kaikkiaan!

    On ihanaa odotta tuollaista matkaa ja valmistella lähtöä, siis jo pelkkä ajatus tulevasta on ihanaa!

    Kaikkea hyvää valmisteluihin!!! Ja toki muutenkin :)

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitos Sini Helmi ihanasta kommentistasi! Voin sanoa, että ihanaa on päästä auringon lämpöön! Aurinkoista päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Voihan ihanuutta.. koko talviko Espanjan lämmössä?
    Olettepa onnekkaita:)
    Oikein mukavaa lauantaipäivää teille!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tuta! Juu, koko talvi Espanjan lämmössä ja palaamme vasta maaliskuun lopussa...jos palaamme...
    Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...