22.2.2018

22.2.2018

tiistai 23. elokuuta 2011

BUENOS DIAS A TODOS!



Buenos Dias - Mensajes y Imágenes!


Tänään on tiistai ja 23. päivä elokuuta. Yöllä on täälläkin jonkin verran satanut ja illalla Herra Ukkonenkin pelästytti meidät jylinällään. Asteita on +14 ja luvassa vain +16 ja sadetta, joten syksy on todellakin tullut tänne jo koleuksineen ja särkyineen.


Mutta meitä odottaa pian lämmin ja terveellinen ilmasto suolajärvien lähellä. Pian on enää kaksi kuukautta jäljellä ja päivät vähenevät koko ajan ja paljon on asioita hoidettavana. Kunpa vaan muistaisi kaiken! No, onneksi meillä on täällä ihana ystävä, joka huolehtii asunnostamme, kuten myös Sirusta. Siru pääsee taas kerran syntymäkotiinsa rakkaittensa hellään huolenpitoon. Tiedämme, että hänellä on siellä hyvä olla, koska se on hänen syntymäkotinsa ja siellä on hänen isänsä ja äitinsä ja muitakin karvaisia kavereita ja saa olla vapaana, joka on hyvin tärkeää.


Minä olen kilkutellut puikkoja, mutta kun ei kädet enää toimikaan niin nopiasti kuin ennen. Liekö jo syksyn kohmeus tullut niihin? Mutta laitoin kämmekkäät käsiini ja johan vauhti lisääntyi. Mukaan otan toki kassillisen lankoja ja puikkoja ja vihkoja, joissa on muistiinpanoja ja osoitteita jne. Mutta ihanaa on lähteä ja olla pois täältä kylmästä viisi kokonaista kuukautta!


Näitä portaita minä tramppaan ylös ja alas monta kertaa päivässä. Ja tuolla takana näkyy suolajärvi, nuuuh, aaah, miten hyvä on hengittää.


Mutta nyt on tullut aika paljastaa matkan kohde, joka on ...
...täällä...lentomatkakin on juuri sopiva ja muutenkin ilmasto mitä parhain.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa tiistai päivän jatkoa ja pitäkää itsenne lämpiminä!

2 kommenttia:

  1. Olen kyllä iloinen sun puolestasi! Kun on mahdollisuus kerran lähteä ja olla! Mikäs siinä!
    Nauti!
    Mukavaa viikon jatkoo sinne naapuriin :)
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi tuksu! Ihanaa pitäisi olla, mutta totuus voi olla erilainen! Mutta sinne vaan menemme! Leppoisaa viikon jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...