22.2.2018

22.2.2018

perjantai 19. elokuuta 2011

O AMOR DE UM IRMAO E UNICO, TE AMO!

Tänään on jo taas perjantai ja olemme jo yli puolivälin elokuutakin, on siis 19. päivä elokuuta. Aurinko paistaa ja asteita on +21. Nyt on parhaillaan hienoa syksyä, raikasta ja tyyntä. Sisälläkin on jo paljon viileämpää ja jaksaa jo paremmin vaikka ottaa kutimen käteensä.


Niinpä, tuumasta toimeen ja ajatukseni ja toiveeni todeksi teki jälleen minun oma kultani, pappa. Hän osti ihan itse itselleen sukkalangat. Sanoin nimenomaan, että valitse itse langan väri, mutta siellä on uusia, kauniita kuviolankoja. No, hän toi sinistä, tai olisikohan se farkunsinistä 7veikkaa ja osti minulle uudet bambupuikot nelosen kokoa, jippii. Kyllä hän on oppinut jo tässä 11 vuoden aikana paljon, paljon ja lisää oppii joka päivä. No, mutta minähän pääsen käsitöihini käsiksi ja vielä uusilla puikoilla...kun eihän niitä puikkoja ole koskaan liikaa...eihän. Niin, puikkoja pitää olla yhtä paljon kuin on lankoja, huits sentään, eihän minulla ole ihan sellaista määrää.


Mutta nyt on siis langat ja puikot ja kädet, jotka kutoo. Mitä vielä puuttuukaan? Ai, niin, se malli, että millaiset sukat! No, ihan tavikset vaan, mutta pidemmät, kun en oikein viitsi kutoa pitsineuletta papalle, hihihiiii, johan harakatkin nauraisi.


Mutta nyt minun voimani alkavat kait pikkuhiljaa tai rytinällä palautua. Minun vatsani on jokseenkin kunnossa ja on aina nälkä. No, nälän tunne, kun ei syö, niin vie vain niitä kiloja pois, tai ainakin niin on sanottu. Olisihan se syytä jo viedäkin vaikka huitsin nevadaan nämä läskit vyötäröltä. Ai niin, eihän minulla olekaan vyötäröä! Mutta 10 kiloa pois ja vyötärökin jo näkyy, jeeee! Mutta pappa osti taas latteen kanssa jäätelöä ja jälkkäriksi (jälkiruuaksi) oli Marabouta, ihanaa suklaata (pitkästä aikaa!). No, ainakin tavoitteena olisi tuo 10 kiloa pois ja kunto paremmaksi.  Jaa että, milloinkas se sitten niinkuin toteutuisi? No, sitähän minä en tiedä, hehhehhee! Yritys hyvä kymmenen ja päämääränä joulu juhlista jaloin.


No, johan on tullut lentävä postaus! Mutta nyt on aika siirtyä Kenon sivuille ja katsastaa voittoja. Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja rentouttavaa viikonloppua!





8 kommenttia:

  1. Ei sille papalle ehkä pitsisukkia viitsi tehdä, mutta mites olisi jonkinlainen palmikkokuvio. Meilläkin miesväki haluaa välillä ihan perussukkia, mutta niitä on niin tylsä tehdä että yritän kehitellä jotain mielenkiintoa neulojallekin ;)

    VastaaPoista
  2. Nyt onkin todella mukava sää pari päivää..

    Lankoja ja puikkoja ei ole koskaan liikaa =)

    VastaaPoista
  3. Perussukat ovat parhaita. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juu, ei oikein pitsisukkia papalle, vaan ihan nopeat, tavalliset perussukat ja sitten itselleni jotain ihanaa, jeee! Mukavaa viikonloppua sinne teille!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Juu, perussukat on parhaita! Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Neferi! Nyt on raikasta ja valoisaa. Juu, lankoja ja puikkoja ei todellakaan ole koskaan liikaa...paitsi muutossa! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Kyllä vaarilla pitää olla kunnon saapassukat.
    Viihtyisää viikonloppua Sirulandiaan!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, kyllä pappa saa kunnon pitkät saapassukat! Leppoisaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...