22.2.2018

22.2.2018

torstai 18. elokuuta 2011

TORSTAI ON TOIVOA TÄYNNÄ

Tänään on torstai ja 18. päivä elokuuta. Päivä on ollut pilvinen ja aurinkoinen ja asteita on nyt +18. Puut näyttävät nyt lepäävän, sillä voisi laulaa, että "metsässä ei liikahda lehtikään..."


Minä sain kuin sainkin vaihdettua jälleen blogipohjani, johon olen ainakin nyt erittäin tyytyväinen. Tämä on kaunis ja hillitty ja rauhallinen ja koska rakastan enkeleitä niin paljon.


Mutta enpä ole vieläkään jaksanut tarttua puikkoihini enkä päätellä villatakkeja. Mietin, jotta pitäisiköhän ostaa muutama kerä jotain kaunista, uutta lankaa, jotta jospa siitä saisi sen inspiksen, että alkaisin kutoa vaikka sukkia. Uskoisin ainakin, että siitä se taas lähtisi!


Tänään on vielä nautittu latteen kanssa eilistä synttärikakkua ja hyvältä maistui.




Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein ihanaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Onpa todentotta kaunis blogipohja!
    Kuule, lepää, jos väsyttää! Kutimet ja niiden päättelyt odottaa :) Ei niitä kukaan puolestasi tee :) :)
    Mukavaa viikonlopun odotusta sinne
    tuksu, joka joutuu kommentoimaan anonyymisti, kun kirjautuminen ei onnistu taas mitenkään :(
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi tuksu! Pohja on minustakin niin kaunis, että istun tässä vaan katselen sitä ihaillen. Pitänee kait levätä vain ja olla möllöttää, kun pappa huolehtii kaikesta, vaan ei kyllä kudo puolestani, hihi! Mukavaa perjantai päivää sinne teille!

    VastaaPoista
  3. Lepäile vain rauhassa jos siltä tuntuu. Kyllä ne villatakitkin vielä valmistuvat. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Yritän levätä...ja pappa ostaa uutta lankaa niin kudon hänelle sukat...hihi...jospa se siitä...Leppoisaa viikonloppua sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...