22.2.2018

22.2.2018

tiistai 30. elokuuta 2011

PIRISTYSTÄ TÄHÄNKIN PÄIVÄÄN...

Tänään on tiistai ja 30. päivä elokuuta. Päivä on ollut pilvinen ja välillä on aurinkokin paistanut. Asteita on ollut +18. Nyt on päivä laskeutunut jo iltaan ja aurinkokin on mennyt mailleen loistamaan toiselle puolelle maapalloa. Matka lähestyy ja päivät vähenevät ja jännitys kohoaa.


Eilen tänne Mummilaan tulla tupsahti Hymytyttö ja pyysi pappaa ja Sirua lenkille. No, sitten he yhdessä lähtivät talsimaan maaseudun katuja. Mutta ennen kuin pappa ja Siru ehtivät takaisin Mummilaan, niin ovi kävi ja minä olin täällä lastenhuoneessa, jossa nykyään on tietokoneeni. Mutta kukas sieltä tuleekaan ovesta sisään? No, kukas muu kuin Kultapoika! No, sitten taas tulohalaukset ja nopeasti syömään, jotta ehtii ennen kuin haetaan kotiin. No, tänäänkin ovi kävi ja kukas sieltä tulikaan juuri oikeaan aikaan, eli kahviaikaan! No, sieltähän tuli jälleen meidän Kultapoikamme! Hän oli illalla lähdössä musikaalia katsomaan ja tulee sitten taas musikaalin jälkeen tänne Mummilaan yöksi, josta lähtee aamulla kouluun. Ja huomennakin me saamme nauttia hänen seurastaan vielä koulun jälkeenkin. Ihanaa, kun lapsukaiset käyvät mummia ja pappaa katsomassa!


Meidän läppäristämme ei ole kuulunut taas mitään, joten täytynee huomenna soitella sinne liikkeeseen, josta sen tilasimme ja kysellä, jotta missä se viipyy. Johan se pitäisi olla täällä, kun jo sunnuntaina sen tilasimme. Mutta jännitys kohoaa myös uuden läppärimme vuoksi!


Mutta käsitöitä en ole taaskaan ehtinyt oikein tehdä, mutta onhan tässä vielä päiviä. Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa!


Laitanpa tähän vielä päivän piristykseksi pienen videon pätkän:
Tässä Kultapoikamme esittää Munamiestä.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun lapsenlapset käyvät kylässä. Ja kiva kun isovanhemmat ottavat heidät ilolla vastaan. Kaikilla ei ole yhtä hyvä onni :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Niin, kaikilla ei ole isovanhempia enää elossa ja siksi minä haluaisinkin jakaa rakkauttani kaikille niille lapsille ja nuorille, joilla ei ole isovanhempia! Mukavaa illan jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...