22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 31. elokuuta 2011

AHAAA...AHAAA...57 PÄIVÄÄ...

Tänään on keskiviikko ja 31. päivä elokuuta. Tällä hetkellä aurinko paistaa, mutta välillä on taivaalta tullut saderyöppyjäkin. Asteita on +13 ja tällaista on ennustettu jatkossakin, siis sadetta ja viileää. Tänään on myös elokuun viimeinen päivä ja jälleen kuukausi vaihtuu. Miten kummassa nämä päivät ja kuukaudet kuluvat näin vinhaa vauhtia? Miten saisin ajan rattaan pysähtymään?


No, mutta vielä on 57 päivää, kunnes kohoamme pilvien yläpuolelle näin:
Sitten vain istumme nelisen tuntia ja minä kudon ainakin jonkun tunnin ajan. Ja sitten laskeudumme Alicanten kentälle, josta matkamme jatkuu päämääräämme. Mutta mikä mahtava muutos se tuleekaan olemaan meille, niin ilmaston puolesta kuin muutenkin! Siellä vietämme syksyn, talven, joulun ja kevään! Mielenkiintoista viettää siellä joulua! Toivottavasti ajan ratas pysähtyisi joksikin aikaa ja saisimme viettää siellä pitkän, ihanan loman! Toisaalta, mehän pääsemme sinne sitten taas uudestaankin. Mutta ajatukseni ovat siellä Espanjan auringon alla ja siellä unohtuvat kaikki murheet ja ehkäpä kotimaakin ainakin joksikin aikaa. Aiomme kierrellä siellä rannikot ja sisämaat, Välimeren rannat ja vuoristot.


Mutta nyt palataan jälleen tähän päivään ja tänne maaseudun rauhaan. Enpä ole tänäänkään muuta tehnyt kuin istuskellut tässä koneeni ääressä ja tutkinut asioita ja paikkoja. Odottelen niin kovin uutta läppäriäni. No, kahdessa koneessa on Linux ja kahdessa sitten windows, joten ihan hyvä näin. Ja kun saan sen uuden läppiksen tähän pöydälleni, niin sitten voimme laittaa piuhat kiinni tuohon vanhaan koneeseen ja tutkia taas Linuxiakin vaikka yhtä aikaa. No, niinhän se tietenkin käy!


Äsken alkoi palovaroitin huutaa ja kylläpä kävi korviin ennen kuin lakkasi huutamasta. No, pappa nääs paistaa lettuja, joten siitä tulee käryä ja palovaroitin on niin herkkä, että ottaa sen heti itseensä. Mutta ei hätiä mitiä! Pappa on erityisen hyvä paistamaan lettuja ja sitä nautimmekin sitten oikein kuningatarhillon kera, njam, maiskis.
Tokihan se nostaa jonkin verran verensokeriakin, mutta ei haittaa. Pappa yllätti muutenkin taas tänään, kun oli ostanut Marabouta! Herkkusuita olemme onneksi molemmat! Ja Espanjaan otamme mukaan Marabouta ja Pantteri pusseja tarpeeksi!


No, mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja minä lähden nauttimaan lettujen syönnistä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...