22.2.2018

22.2.2018

maanantai 5. syyskuuta 2011

LINDA LUNES - HAPPY MONDAY - MUKAVAA MAANANTAITA!



Lunes - Mensajes y Imágenes!


Tänään on maanantai ja 5. päivä syyskuuta. Enää 52 päivää, kun lähdemme! Aurinko paistaa ja luonto on hiljaa aivan kuin se valmistuisi jo talven pakkasiin. Asteita on +15, mutta luvassa on +20 astetta.  Ihanan raikasta ja kuulakasta, mutta sisällä on jo hieman liian koleaa, kun ei ole lämmityksiä vielä päällä ja mekin nukumme toki ikkuna auki. No, kun muuten en pysty hengittämään!


Löysin tällaisen kuvan netistä ja ajattelin, että tuo on sopiva kuva tähän blogiini ja juuri tähän päiväänkin. No, mutta tämä maanantai alkoi hyvin rauhallisena ja jatkuu samanlaisena. Olen kirjannut ylös ystävieni osoitteita, jotta voin sitten lähettää kortteja ja kuulumisia heillekin. Mutta vielä pitäisi vetästä käsityöt, siis keskeneräiset käsityöt esille, mutta kun...aamulla oli verensokerini liian koholla ja nyt ennen syöntiä alhaalla ja alkoi tulla jo pienoisen tärinän kanssa. No, ei siinä mitään hätää tullut, kun join heti maitoa, joka hieman sitten nostaa sokerien arvoa. Mutta silmät ei oikein pysy auki, joten menen piakkoin taas lepäilemään. Jospa huomenna olisin hieman pirteämpi! Ainahan on toivoa niinkauan kuin henki kulkee!


Mutta tämä uusi läppärini on aivan mainio kaveri. Laitoin tähän langattoman hiiren sekä langattoman näppiksen ja johan sormet juoksee näppäimillä. Meidän pitää ottaa nämä langattomat, verrattomat apuvälineet mukaamme myös Espanjaan. Nyt on kuitenkin jo Buffalokin yhdistetty läppikseen ja hyvin toimii. Nytpä  minä olenkin viisaampi, sillä en ota Buffalosta niitä lukuisia kuvia tänne koneelle rasittamaan tätä, kun niitä voi katsella ja lähetellä Buffalostakin suoraan. Mutta kaikkeahan sitä ihminen oppii, kun vanhaksi elää!


Nyt toivottelen teille kaikille täällä piipahtelijoille oikein mukavaa viikon alkua ja pitäkää itsestänne huolta!

8 kommenttia:

  1. Mukavaa maanantaita :) Toivottavasti olosi kohenee.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa viikonalkua meiltäkin.
    Täällä aivan huikaisevan kaunis päivä ja ulkotouhuihin menen jatkamaan, kunhan päiväkahvilla sisällä piipahdin.
    Aina tuolla pihalla löytyy touhuttavaa, vaikka niin muka siistiltä näyttää.
    Toivottavasti olosi tästä kohentuu.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Pappa osti Marabouta, joten jospa se auttaisi voimiini taas...niin ja huomenna taidan saada lankaa...Turvallista viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Hilkka! Tänäänkin on hieno ilma ja pyykit kuivuvat ulkona ja asteita on +20. Laitoin sinulle meiliä! Päiväkahvit mekin joimme juuri ja jäätelöäkin oli tarjolla! Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Helena, sinä siis matkalle taas lähdet, voi kun ihanaa ja haikeeta minulle ♥
    Syksy päivät ovat kauniita täällä olleet nyt pari ,kolme päivää.
    Kaunis on tuo kuva!
    Kumpa minäkin saisin kortin :)
    Mutta vielä on aikaa matkaan..iloisia päiviä siihen asti ja parempaa vointia.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi seijastiina! Niin, mehän lähdemme Espanjaan 5 kuukaudeksi. Laita minulle meiliini osoitteesi, niin takuulla saat kortteja!Mukavaa syksyä sinulle!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Tosi on, että ihanaa on odotella matkaa ja ihanaa vielä, kun tietää, että voi olla kokonaista 5 kuukautta pois täältä loskasta ja pakkasista! Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...