22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

53 PÄIVÄÄ JA SITTEN ELÄMÄMME MUUTTUU...FELIZ DOMINGO!



Domingo - Mensajes y Imágenes!


Tänään on sunnuntai ja 4. päivä syyskuuta. Valkoinen, hienoinen pilvipeite peittää sinisen taivaankannen. Asteita on +10, mutta luvassa on jopa +18 astetta, vaan Torreviejassa on +30, joten sinne jäseneni kaipaavat.


Eilinen päivä oli aivan ihana, kun lapsukaiset olivat täällä ja tekivät ruokaa. Ja sain pirtelöäkin monien vuosikymmenten jälkeen, joka oli aivan ihanaa! Kiitos Kultatyttö ja Kultapoika!


Nyt istun tässä uudella läppärilläni hieman silmät ristissä, kun tulee vaan herättyä sunnuntaisinkin jo viimeistään kello 7 ylös aivan kuin olisi kiire johonkin, vaikka ei ole minnekään kiirettä. Tosin lepäilen sitten päivemmällä ruokalevon ja sitten herään kahvikutsuun.


Ulkona on hieman koleaa tai ainakin täällä sisällä on koleaa, kun en oikein enää tarkene lyhythihaisilla puseroillakaan täällä. Mutta otan sitten pitempihihaisia tunikoita päälleni.


Mutta 53 päivää enää tai vielä ja sitten nousemme koneeseen ja pääsemme palmujen katveeseen ja kukkien keskelle. Mahtaa olla jännittävää aina tämä erilaisuuteen meno, mutta pianhan me sinne sulaudumme. Kauppakin on aivan lähellä, joten itse laitamme ruokaa tai sitten välillä käymme jossain syömässä. Mutta kaikki kulut aiomme laittaa vihkoon, jotta voimme sitten vertailla hintoja täällä.


Tiedän, että tämä aika menee kuin siivillä jo oisin, mutta vielä on paljon tekemistä, ostamista ja muistamista. Mutta kyllä me ehdimme kaiken hoitaa täällä ja tehdä viimeisen siivouksenkin ikkunan pesut ja muut siivoukset. Sittenhän ne on kaikki samat taas edessä, kun tulemme 5 kuukauden kuluttua. Onneksi on kotihengetär, joka pitää huolta kodistamme sillä aikaa, kun olemme poissa.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa sunnuntaita ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...