22.2.2018

22.2.2018

tiistai 6. syyskuuta 2011

KAIKKI ON HYVIN JA 51 PÄIVÄÄ...JA SITTEN...

Tänään on tiistai ja 6. päivä syyskuuta. Aamulla paistoi aurinko ja pyykitkin kuivuivat hyvin siellä tuulessa. Mutta iltapäivällä alkoi sade ja se sai ilman tuoksumaan ihanan raikkaalta. Asteita on +17.


Tänään lääkärikin soitti ja kertoi labrakokeiden olevan hyviä, mutta natrium oli alakantissaan, mutta on ollut ennenkin, hän sanoi. Ja sitten, kun hän kuuli, että olemme lähdössä pois täältä, niin totesi, että miten me uskallamme lähteä. Mutta ei tietenkään selittänyt, mitä hän sillä kysymyksellä oikein tarkoitti. Minua vaan jäi vaivaamaan se kysymys, kun kerran kaikki on hyvin, niin miksi ei voitaisi lähteä. Mutta onneksi minulla on ihana lääkäriystävä, jolle voin kertoa tuloksia ja huoliani. Joka tapauksessa me aiomme lähteä 5 kuukaudeksi pois, tapahtukoon sitten mitä tahansa. Vaikka eihän tuo lääkäri voi tietää, mitä siellä tai täällä tulee tapahtumaan, ellei sitten salaile jotain.


Mutta me valmistamme ihanaa matkaamme ja aika paljon pitää ottaa mukaan omia tavaroita, johon tottakai kuuluu tämä läppärini. Tällä on paljon helpompi kirjoitella, kun on tämä erillinen, langaton näppis ja hiiri. Ja nyt on Buffalokin yhdistettynä tähän, niin tämä on aivan täydellistä. Tässä on 17,3" näyttö, joten hyvin minä tässä näen tehdä kaikenlaista. Tänään kävin myös silmälääkärissä, joka oli ihana ihminen. Minulla menee kaikki kolmet lasit aivan samoina eli ei tarvinnut ostaa uusia kalliita laseja, onneksi.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä vierailijoille oikein mukavaa syksyistä illan jatkoa!


                                        Rakastan apinoita!





6 kommenttia:

  1. Gibralttariltahan niitä apinoita löytyy, käykääpä siellä niitä moikkaamassa, kun noin lähelle menette ei muuta kun makiaispussi tuliaisiksi, niistä ne tykkää. Hyvää espanjan talvea toivottelen hyvin siellä viihtyy kokemusta on seitsemästä talvesta kerralla oltiin 4-5 kuukautta, nauttikaa terveisin tuulikki

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi tuksu! Kiva kuulla, että sinäkin olet siellä ollut ja tyytyväinen olet myös ollut.Mekin innolla jo odotamme sinne pääsyä! Mukavaa illan jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  3. Oi kun minäkin pääsisin talveksi lämpimään. Kateeksi melkein käy. Suon toki ilomielin onnen Sinulle.

    VastaaPoista
  4. No höh eipä tainnut lääkäri ajatella mitä sanoi.
    Ilmeisesti häneltä ei löydy rohkeutta lähteä tutuista & turvallisista ympyröistä uuteen ja ihmeelliseen maaimaan.
    Ainahan voi palata, jos joku asia menee päin prinkkalaa.
    Ihanaa syyspäivää!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! No, kyllä sinäkin sitten jonain päivänä pääset! Mukavaa syksyistä päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kannustavasta kommentistasi Tarina! Olen aivan samaa mieltä kanssasi, mutta jotenkin jäi kaivelemaan hänen sanansa ilman selityksiä. Mutta me lähdemme ja nautimme 5 kuukautta siellä olostamme! Ihanaa aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...