22.2.2018

22.2.2018

maanantai 3. lokakuuta 2011

KELTAISET KÄMMEKKÄÄT VALMIIT

Tänään on maanantai ja 3. päivä lokakuuta. Hiljaisuus vallitsee harjulla ja on aivan tyyntä ja asteita on +9. Meillä on enää 24 päivää lähtöömme, apuva, miten nopeasti tämä aika meneekään.


Mutta flunssa taitaapi juosta jo huitsin nevadaan, kun otin runsaan C-vitamiini annoksen ja verensokerikin ja verenpainekin olivat tänään jo siedettävät. Tänään lähdemme vielä shoppailemaan ja voitte uskoa, että lankaa tulee mukaan...ainakin muutama kerä.


Nyt olen parannellut siis flunssaani ja eilen sain virkattua nirkkokerrokset kämmekkäisiinkin. Laitanpä tännekin kuvia, vaikka eilen laitoin jo käsityöblogiini kuvia näistä.


Mutta tällaiset niistä tuli:



Minä kudoin samalla neulemallilla kuin sukat ja otin hieman osviittaa kämmekkäitten peukalokiilan teosta muualta. Muutoin tein ne oman maun mukkaan. Reunukseen virkkasin siis nirkkokerroksen. Lankana oli Novitan wool, joka mielestäni on erittäin miellyttävää iholle.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja turvallista viikkoa ja pitäkää itsenne lämpiminä!

2 kommenttia:

  1. Ranteet pysyy lämpimänä eikä kolota.Kiva malli.
    Uteliaisuus alkoi vaivata saatteko Sirun mukaanne vai joudutteko jättämään koti-Suomeen?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarikka! Kyllä me suosiolla jätämme Sirun syntymäpaikkaansa eli lastenlasten luokse, josta hänet saimmekin. Sirulla on kaksi kotia, joissa molemmissa häntä rakastetaan tosi paljon ja landella on mahdollisuus olla vapaana. Mukavaa päivän jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...