22.2.2018

22.2.2018

torstai 17. marraskuuta 2011

TERASSILLAMME NAUTTIEN...JA ELÄMÄ HYMYILEE...ILMAN KUVIA...


Tänään on torstai ja 17. päivä marraskuuta. Aamulla paistoi aurinko ja asteita on ollut +22, mutta sitten tuli Välimereltä päin mustia pilviä ja toi sateen mukanaan, mutta jota kesti vain muutamia minuutteja. Nyt on lämpötila hieman alentunut, kun tuulee aika kovin, mutta pianhan onkin jo ilta. Kello on täällä 4 ja on aivan valoisaa, mutta voin hyvin kuvitella sen pimeyden, mikä siellä Pohjolassa vallitsee.


Olen saanut tyttäreni sukat jo valmiiksi ja laitan ne postiin ensi viikolla, kun lähdemme ihailemaan Välimeren kimallusta ja aaltoja. Voitte uskoa, että se tulee olemaan meille molemmille elämys!


Mutta eilen sain videoitua aamua terassillamme, mutta koska "time is money", niin enpä ole sitä vielä tänne sujauttanut. Mutta nyt aion sen tehdä, jos se vaan onnistuu.


Jassoo, no, eipä se videopätkän laitto ainakaan nyt onnistunut, joten sorry!

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Hei!!
    Täällä Pauliina, eilen satoi ensi lunta, mutta suli pois, kadut olivat tänäänkin liukkaat, joten pistin nastalenkkarit jalkaani, mennessäni Pinjan kanssa lenkille..

    lauantai aamuna on tarkoitus lähteä Tampereelle käsityö messuille, koska täältä lähtee linjaautollinen käsityö intoisia naisia,,
    ensin epäröin josko en jaksa, mutta ilmottauduin ja maksoin kyydin, joten on kait se ihan mukavaak käydä jossakin.
    Oikein hyvää jatkoa sinne lämpimään teille,,
    ja joulun odotusta..
    Pauliin..

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Pauliina! Varmasti on ihanaa lähteä Tampereelle käsityömessuille, kun sinnehän tulee KAIKKI! Onhan se vaihtelua ja vaihtelu virkistää...Oikein mukavaa marraskuuta sinne teille ja Pinjalle haleja!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...