22.2.2018

22.2.2018

tiistai 15. marraskuuta 2011

TIISTAI AAMUN TUNNELMIA SPANISH HOMESSA

Tänään on tiistai ja jo (!) 15. päivä marraskuuta. Aurinko paistaa ja linnut laulavat ja villasukatkin kuivuvat muutamassa tunnissa tuolla terassilla. Asteita on +24, joten ei mikään paha marraskuuksi. Teillä siellä Suomessa jo asteet liikkuvat pakkasherran puolella. No, pian sinne satelee valkoista lunta ja tulee valoisampaa ja sitten syttyvät jo jouluvalotkin. Siellä on sitä Pohjoisen pallonpuoliskon tunnelmaa.
Eilen  saimme yllätyssoiton Hymypojaltani ja syöksyimme läppärin luokse ja avasimme Skypen ja kyllä hauskaa riitti. Kiitos kullanmuruset siellä landella, sillä se oli mahtava yllätys mummille! Kiitos, että olette elämässäni nyt ja aina!
Tänään istahdin jälleen tuonne terassille ja otin sukankutimen mukaani ja kilkuttelin puikkojani tiuhaan tahtiin, joten pian tulee valmistakin.
Tällaisia sukkia nyt kudon rakkaalle tyttärelleni...
...ja tällainen kantapää tulee tästäkin...
...ja kukat kukkivat edelleenkin...
...ja lintuparvet lentelevät ja laulavat...
...ja välillä pysähtyvät antenneihin lurittelemaan kauniita laulujaan.
Kyllähän täällä todellakin voisimme olla vaikka koko loppuikämme. Ja kuka tietää, vaikka eläisimmekin kauemmin, jos saisimme olla täällä terveellisessä ilmastossa ja ilman lääkkeitä, kuten monet täällä ovat. Mutta se jää nähtäväksi ja nyt nautimme täällä lämmössä ilman särkyjä.
Nyt toivotan teille kaikille täällä kävijöille oikein mukavaa marraskuun puolta väliä ja kyllä se uusi kesäkin vielä tulee sinne Pohjolaankin!

2 kommenttia:

  1. Kyllä meilläkin Tiaset pitää konserttiaan kun aurinko on paistanut muutamana päivänä mutta ei oikein houkuta terssilla neulominen kuitenkaan.
    Pakkasta on ollut tänään ja ihana aurinkoinen ulkoilu sää kun ei tuule.
    Lunta odottelen että olisi valoisampaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, uskon kyllä, että et tarkene enää terassilla istua ja kutoa! Meillä täällä tänään +22 astetta, mutta nyt iltaa kohden viilenee hieman. Mukavaa marraskuuta sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...