22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

EI TORAKOITA EIKÄ HARAKOITA...

Tänään on sunnuntai ja neljäs adventti. Aamu aukeni täällä jälleen linnunlaulujen kera, mutta asteita ei ole kovinkaan paljon ollut, sillä mittarimme on näyttänyt vain +19 astetta tänään. Mutta syy taitaapi olla tuon armaan auringon, kun ei pääse lämmittämään tarpeeksi tuon hienoisen pilviverhon takaa. Mutta silti olimme ulkona jälleen kiertelemässä ja kaartelemassa kauniita paikkoja. Ja maastokaan ei todellakaan ollut kovin siloista asfalttia, vaan hiekkatietä kuoppineen ja kivikkoineen. Sinnepähän vaan porhalsimme ja nautimme ja hengitimme raikasta Suolajärven tuoksua. Ja vaikka maasto olikin hyvin kivikkoinen ja pensaikkoinen, niin yhtään ötökkää ei tullut vastaan ja sekös minua ihmetytti. Kyllä täällä on aivan mahtavaa olla, mutta enemmän vaatetta olisi saanut olla mukana, vaan ensi vuonna sitten...ensi vuonna sitten. Olemmehan me sitten taas kokemusta viisaampia. Mutta sen olemme jo päättäneet, että jos Luoja suo, niin tänne me tulemme niin kauan kuin henki vähänkään pihisee ja täällähän se hengityskin paranee. Täällä on paljon suomalaisia eläkeläisiä, jotka ovat täällä asuneet jo parikymmentäkin vuotta eivätkä Suomeen kaipaa. Ja mitä ihmettä minun vatsassani onkaan! Hm, siellä on jatkuva nälkä ja vanha kansahan sanoo, että kun  on nälkä eikä syö heti, niin silloin painokin putoaa. No, sen näemme sitten kun palaamme muuttolintujen kera takaisin Suomeen. Mutta vielä tapahtuu hyvin paljon ihania asioita sekä täällä että muualla. Mutta nyt toivotamme teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja ihanaa joulun odotusta ja valmisteluja!


Tällainen on alueemme uima-allas, mutta ketään uimareita ei ole näkynyt, kun on talviaika täälläkin...
 ...ja tässä kimaltelee altaan vesi, joten pulahtakaapas uimaan, kenen mieli tekee...
 ...ja tässä jälleen kauniita kukkia...
 ...ja mahtava kaktus luonnossa, joka meillä on vain kukkaruukussa...
 ...jälleen mahtavia kukkia...
...ja ihana Suolajärvemme taustalla olevine vuorineen, mahtavaa vai mitä.
 

2 kommenttia:

  1. Kyllä on kauniita maisemia. Esikoinen ja minä pulahtaisimme tuonne altaaseen (ja mereen) kovin mielellämme :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Ei täällä ole enää uimareita näkynyt, mutta uskon, että te todellakin nauttisitte vaikka täällä on vain +17 astetta lämmintä. Me lähdemme nyt kohti kaupunkia, joten toivotan teille oikein mukavaa jouluviikkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...