22.2.2018

22.2.2018

lauantai 17. joulukuuta 2011

LEPPOISAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE

Tänään on lauantai ja jo 17. päivä joulukuuta. Aamu aukeni hieman pilvisenä ja koleana ja tuulisena. Asteet ovat pysytelleet ilman aurinkoa +18, mutta hyvin kylmä tuuli puhalsi yllemme, kun kiertelimme tätä aluettamme. Ja käsitöitä en ole oikein ehtinyt tekemään, mutta sukat ovat jo kantapäässä asti, joten pianhan nekin valmiiksi tulee. Minun niveleni eivät oikein pidä kutomisesta, mutta aina vähän aikaa aion toki kutoa. Huomenna on sunnuntai ja lähdemme huomennakin kiertelemään ihan jalan tätä aluetta. Ensi viikolla voimme sitten taas mennä kaupunkiin asti bussilla. Mutta sen näkee sitten! Päivä kerrallaan me elämme täällä!
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja hauskaa joulun valmistelua, sillä täällä sitä joulua emme valmistele muutoin kun sydämiimme.





Tässä on Torreviejan sairaala ja kaunis palmukuja...
...ja vuoria hieman kauempaa...
...ja onko tämä totta vaiko unta, onko tuo kasa lunta? No, ei ole! Kait arvaattekin, että kyseessä on suolakasoja...
...ja kukkia...
...nämä olivat sairaalan edustalla...ja ovat niin kauniita...
...nämäkin puut olivat sairaalan puistossa...mutta mitä lienevätkään...


No, tällaista tällä kertaa ja huomenna lisää kuvia.

6 kommenttia:

  1. Kiitos taas kauniista kuvista, siellä :)
    Ja mukavia kävelyretkiä :) Jaksatko kävellä siellä??? mulla itseäni hirvittää tuo polvi kun yhäti kranttuilee:(...onneksi meidän matkaamme on vielä aikaa :)
    Mukavaa viikonloppua sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu! No, tota, en kovin pitkää!!! you know! Jospa polvesi vielä tulisi kuntoon ennenkuin lähdette reissuun ja kyllä sitä pärjää kranttuilevallakin polvella! Onhan meillä molemmilla hyvä tukipilari siinä vieressä, vai mitä! Oikein ihanaa viikonloppua sinne teille ja lämmin halaus molemmille!

    VastaaPoista
  3. Mukavaa lauantai ehtoota!Uutisissa ennustus huono ajokeli lunta tai vettä.Lämpöistä asteita +2.1 lunta on jonkun verran täällä Jyväskylän korkeudella, toivottavasti joulu olis valkoinen!

    Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuvia Torreviejasta..mukavaa lauantai-iltaa teille sinne palmujen katveeseen:)

    VastaaPoista
  5. Kyllä saatte asustella kauniissa maisemissa. Oikein mukavaa neljättä adventtia :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos , kiitos ihanista kommenteistanne, rakkaat ystävät vesimiesneuloo, askartelua/elämänmakuja ja Huopatossunen! Kyllä täällä on todellakin aivan mahtavan ihanaa! Mukavaa joulun odotusta teille kaikille sateesta huolimatta ja "nyt sydämeeni joulun teen ja mieleen hiljaiseen...vaikka ei lunta olisikaan, eiks vaan!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...