22.2.2018

22.2.2018

tiistai 13. joulukuuta 2011

IHANA PÄIVÄ, IHANA...IHANIA PÄIVÄ TULOSSA LISÄÄ...IHANAA...


Tänään on tiistai ja 13. päivä joulukuuta. Aamu aukeni täällä Torreviejan Spanish Homessa kera lintujen laulun ja +12 asteen.  Mutta siitä se aurinko nousi ja alkoi lämmittämään niin, että lämpötila nousi +19 ainakin tässä meidän mittarissamme. Niinpä me jo eilen päätimme, että tänään lähdemme kohti Välimeren aaltoja ja niin me teimmekin.
Eilen toki suuntasimme kulkumme kohti Carrefouria, Habanerasta sekä Lidliä, jotka olivat kaikki samalla alueella. Mutta tänään menimme ensin Välimeren rantaan ja siellä kiertelimme kojuja ja katselimme, että mitä kaikkea siellä olisi kivaa ostettavaa. No, olihan siellä vaikka mitä, mutta järki käteen ja mietintämyssy päähän, jotta mitä tarvisin eniten. Ja löytyihän sieltä ne tarpeelliset ja yksi tarpeellinen jäi vielä kojuun odottelemaan hakua. Mutta näistä ostoksista sitten taas toinen kerta kera kuvien.

Mutta aikani ihailtuani Välimeren kimallusta, minä vedin kameran esille ja kuvasin ihania ystäviäni, jotka niin iloisesti tulivat luokseni ja sain ...voi, miten monta suukkoa minä heiltä sainkaan.

Tällaisen suolalaivan sain myös ikuistettua...










Tässäpä yksi ihanista ystävistäni...
 ...hän oli hyvin viisas ja seisoen odotti makupalaansa...
 ...tässä hän katselee...miettii...ja odottelee...
 ...ja tässä hän tapasi uuden pienen ystävänsä...kyllä he ovat ihania...
Näiden lisäksi sain kunnian rapsuttaa erästä aivan ihanaa hieman isompaa ja alle kaksivuotiasta, jonka suukotteluun sain kunnian...mahtavaa...


Ja näistä siis saan aina voimaa ja he hyväksyvät minut sellaisena kuin olen. Mutta siitä muusta sitten kuulette taas huomenna...ehkä...ja mitä minä tänään sainkaan rakkaaltani. Mutta huomenna jatkamme jälleen matkaamme kohti Välimeren aaltoja ja sieltä kiertelemme hieman johonkin päin keskustaa ja kauniisiin puistoihin.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täältä sinisen ja pilvettömän taivaa kannen alta oikein mukavaa joulun odotusta sinne Suomeen loskaisesta kelistä huolimatta, sillä sydämeeni joulun teen ja mieleen hiljaiseen...
Adios!

6 kommenttia:

  1. HÖH! Blogger ei meinaa antaa kommentoida!
    Olin kirjoittanut että:
    Ihanaa lukea teidän kuulumisianne sieltä :)
    Mekin ensi talvena lennämme jonnekin lämpimään, vaan ensin on selvittävä tästä talvesta ja odotettava kesän 45v-häämatkaa :)
    Mukavia joulunaluspäiviä sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu! Eipä minullakaan meinaa onnistua tämä kommentin laitto! Mutta täällä on tosi ihanaa ja vielä ihanampaa tulee olemaan joulun jälkeen ensi vuoden puolella....aaaah! Leppoisaa illan jatkoa ja joulun odotusta ja valmisteluja!

    VastaaPoista
  3. Tuolla alemmassa postauksessa on kauniit koti-ikäväsukat ... sinivalkoista jalkaan niin koti-ikävä häviää.
    Namu unia ja linnunlaulua huomiselle!

    VastaaPoista
  4. Sieviä koiria :)

    Oikein mukavaa joulun odotusta. Odotan mielenkiinnolla millainen joulu teillä on siellä.

    VastaaPoista
  5. Kiitos,kiitos kauniista kommentistasi Tarina! Näinhän minäkin aattelin, kun noita sukkia kutoskelin! Ajatukset ovat siellä, mutta sydämeni tänne jää...Mutta oikein mukavaa joulun odotusta sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juu, siellä rannalla oli paljon niin ihanan suloisia koiria ja lähes kaikki haistoivat, että minäkin olen koira, hehhehheee! Mukavaa joulun odotusta teille sinne loskaiseen Suomeen, hehheh!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...