22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

KAPPALE KAUNISTA TORREVIEJAA...

Tänään on keskiviikko ja jo 14. päivä joulukuuta. Aamu aukeni täällä Spanish Homessa lintujen laulun kera ja asteiden ollessa +24. Ensin ajattelimme, että pidämme huilipäivän tänään, mutta kun tuo auringon lämpö houkutteli niin kovin meitä ulos, niin päätimmekin lähteä kiertelemään Torreviejan kaupunkia, mutta siis ilman tarkempaa päämäärää ja aikataulua. Bussimatka on aina hyvin mielenkiintoista, kun voi rauhassa katsella sivuille, jotta mitä mielenkiintoisia kauppoja siellä oikein löytyykään. No, jäimme pois päätepysäkillä ja suuntasimme kulkumme kohti ...sellaista kauppaa, jossa olisi kirjepaperia, kun ne jäivät kotiin, siis unohtuivat siinä jännityksessä kotiin. Kävimme ensin yhdessä pienessä kaupassa, jossa olikin paljon ...nukkeja, juu, mutta en ostanut yhtään tällä kertaa. Sieltä ei löytynyt ja menimme toiseen kauppaan, josta sitten löytyikin ja siellä osattiin myös englantia. Sain kyllä hienoa oikein Premium Quality writing paperiä ja ilo olikin ylimmillään, kun voi kirjoittaa sellaisille ystäville, joilla ei ole tietokonetta.
Sitten jatkoimme matkaamme ja saavuimme niin kauniiseen puistoon, että ugh, ihmetellä täytyy, että voi olla noin kauniita puistoja. Siellä kiertelimme ja ihailimme ja minä kuvasin. Sitten läksimme kohti Välimeren rantabulevardia ja taas napsin kuvia jouluisista kaduista. Mutta sitten saavuimme rantaan ja suuntasimme kulkumme kohti aallonmurtajaa, jossa sai askelta pistää toisen eteen. Emme menneet aivan päähän asti, koska se oli niin pitkä matka, jotta nälkä alkoi kurnia jo vatsassa ja se tarkoittaa, että nyt oli käännyttävä jo kohti bussipysäkkiä ja kotia. Mutta kyllä siellä oli  paljon niin kauniita kauppoja, joissa oli niin paljon kauniita tavaroita, hmm...nukkeja, enkeleitä, patsaita...kaunista...kaunista. Vaan järki kädessä me siellä katselimme emmekä ostaneet mitään tällä kertaa, koska meillä on ihania suunnitelmia ensi vuonna tiedossa, mutta siitä sitten enemmän ensi vuonna.
Mutta nyt on tullut aika toivottaa teille, rakkaat ystävät, oikein rauhallista illan jatkoa ja mukavaa joulun odotusta!



Tästä matkamme alkoi ja tämä kaunis pilvenhattara muodosti silmissäni enkelin...
...saavuimme kauniiseen puistoon, josta löytyi näin kaunista...
...ja joulutähdet kukkivat tässä rautaristikon takana...
...ja hieman jouluista tunnelmaa kera joulukuusen...
...ja sitten kutsuikin jo Välimeri meitä aallonmurtajalle...
...täällä aallonmurtajalla Torreviejan neitonen huiskuttaa laivoja tänne päin...
...ja tässä Papa Noel toivottaa kaikille Feliz Navidad!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuulumisia sieltä taas :)
    Täällä koti-Hämeessä vihmoo vettä ja on pimeän musta ilta :) Vaan kynttilät tuovat lämpöä ja valoa! Ja iloisesti leikkivät lapaenlapset :)
    Halaus sinne!
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu ystävämme! Täällä aurinko paistaa ja linnut laulavat! Mutta siellä teillä on sisällä lämpöä ja rakkautta! Lämmin halaus sinne teille kaikille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...