22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

KESKIVIIKON KUULUMISIA TORREVIEJASTA

Tänään on keskiviikko ja 21. päivä joulukuuta. On joulunalusviikko ja jokainen odottaa jo kovin joulua, kuka lahjojen, kuka muuten lepopäivien ja yhdessäolon vuoksi. Me täällä nautimme ulkona olostamme ja auringon paisteesta ja lintujen laulusta. Asteita on tällä hetkellä +19 ja on huomattavasti lämpöisempää kuin eilen, kun kylmä tuuli puhalsi luihin ja ytimiin. Me piipahdimme suomalaisessa kaupassa alkuviikosta ja saimme mukaamme herkullista ruisreikäleipää sekä karjalanpiirakoita. Reikäleipä on todellakin makoisalta maistuvaa eikä sitä voi vastustaa. Täältä meiltä on kaupunkiin matkaa noin  5 kilometriä, joten emme joka päivä käy kaupungissa. Mutta onhan täälläkin isolla alueella kiertelemistä ja ihailemista. Sainhan minä joitain kuviakin vangittua kameraani: kukkia, kukkia ja kukkia. Eilen jaksoin jo kutoakin rakkaani sukkia ja toinen on kärkikavennuksessa ja toinen hyvää vauhtia tulossa samaan kohtaan. Toki saan ne valmiiksi jouluksi ja aloittelen taas uusia sukkia, kun lankojakin vielä on jäljellä. Kaupungilla näimme lankakaupankin, mikäli osaamme sinne seuraavalla kerralla, niin toki pitää pistäytyä siellä tutkailemassa, jotta millaisia lankoja siellä olisi kotiin vietäväksi. Ainakin ikkunassa oli ihanan vaaleanpunaista lankaa...aijaijaijai! Ehkäpä pitäisi kutoa villatakki itselleni? Hm, liekö se sitten jo 11. villatakki, mutta niitähän pitää olla vaikka vain kaapissa, siltä varalta, jotta jos jonain päivänä tarvisikin. Onhan minulla täälläkin mukana Palma langasta kudottu villatakki ja hyvä on ollut. Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulun odotusta ja älkää väsyttäkö itseänne liikaa touhuiluillanne!


Kukkia on joka puolella...
 ...kauniita kukkia....
 ...punaisia ja keltaisia...
 ...ja puita, isoja ja vanhoja puita.

5 kommenttia:

  1. Kyllä lankakauppa täytyy tarkistaa.
    Aurinkoista ja värikästä siellä näkyy olevan.
    Meillä on maassa kauniin valkoinen peite vaikkakaan aurigosta ei näy jälkeäkään.
    Mukavaa joulun aikaa.

    VastaaPoista
  2. Täytyyhän paikalliseen lankaliikkeeseen käydä tutustumassa. Minä kävisin myös teekaupassa ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos kommenteistanne Tarikka ja Huopatossunen! Juu, kyllä lankakauppa pitää tutkia ja ostella viemisiä kotiin. Oikein leppoisaa joulun aikaa teille ja nyt on hedelmien syönti aika!

    VastaaPoista
  4. Ihanan vehreää maisemaa.
    Kuvia katsellessa tuli ihan Sylvian joululaulu mieleen.
    Tottakai sen lankakaupan anti pitää käydä katsastamassa.
    Hankit sieltä villatakkilangat niin ei taatusti tule ihan heti samanlaista takkia vastaan.
    Jouluiloa ja tonttujen askelia!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, näinhän tuo pollakoppa on suunnitellut, jotta uusi villatakki pitää saada...10 villatakkia on liian vähän vielä. Oikein leppoisaa joulua sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...