22.2.2018

22.2.2018

torstai 12. tammikuuta 2012

ETEENPÄIN KUIN MUMMO LUMESSA

Tänään on torstai ja 12. päivä tammikuuta. Aamulla taivas oli paksun pilven peitossa ja asteitakin oli aika vähän (+15), mutta puolilta päivin aurinko työnsi itsensä esille ja pilvet hajosivat ja nyt loistaa sininen pilvetön taivas ja asteita on +20, siis lämpenemään päin. Me olimme jälleen lenkillä, kahden tunnin lenkillä ja se teki hyvää. Mutta nyt on turvotus, siis vuosikymmenten turvotus jo hävinnyt jaloistani, ihme ja kumma. No, ehkäpä sen aiheutti, kun jätin maitotuotteet pois ja laktoositablettien käytön samalla. Olen saanut kuin uuden elämän! Olo on kuin peipposella ja sen varmasti todistaa myös oheinen videopätkäkin. Mutta laitan teille, te ihanat, rakkaat ystäväni ja lukijani ja satunnaiset kävijäni, muutamia kauniita kuvia täältä kauniista Torreviejasta.
Samalla toivottelen teille oikein ihanaa päivän jatkoa!

Tällaisia kauniita ruusuja kasvaa pihallamme...

...näin kauniita...ah ja vaaleanpunaisia...

...tässä teille jokaiselle vaaleanpunainen ruusu...

...ja tällaisia kaktuksia kukkineen...



Ja näin täällä on jo edistytty...hahhahhaaa....saa nauraakin...nauru pidentää ikää...
 

4 kommenttia:

  1. Kiitos lempiruusuistani!!! muistit!
    Ja Ihanaa kävelyä! Toivotaan, että turvotus pysyykin pois!
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kommentistasi tuksu ystäväni! Tottahan minä muistan sinut sieltä kauniista ruusutarhastasi! Leppoisaa päivän jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  3. Kylläpä liikut reippaasti, sitä oli ilo katsella :)

    Minua miellyttää tuo mehikasvi - liekö aloe - enemmän kuin ruusut ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos ihanasta kommentistasi Huopatossunen! Tavoitteena on todellakin kävellä elämässä eteenpäin! Hihihiii! Ja välillä juostakin! Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...