22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

HAVE A GREAT SUNDAY

Tänään on sunnuntai ja 29. päivä tammikuuta. Aurinko paistaa ja lämpöä riittää noin +25 asteen voimalla. Olemme siis viettämässä lomaa, siis 11 vuotista "honeymoonia" täällä mahtavassa Paratiisissa, josta ei haluaisi pois lähteä. No, tosin ei lähtömme ole vielä moneen viikkoon.
Tänään vietämme barbiqueta täällä uima-altaan reunalla kuunnellen ihanaa kitaramusiikkia myös Elvistä, Beatlesiä jne. Täällä me vain nautimme kaikesta ja oleskelemme ulkona kuunnellen lintujen laulua ja lasten iloista puheensorinaa.
Taivas on sininen ja valkoisia pilviä leijailee korkealla, korkealla...ja aurinko nousee täällä lännestä ja aivan kohti pään päällä ja laskee itään siinä kello 8 aikaan nyt kun on kesäaika.
 Puita ja pensaita riittää...ja vuoria ja laaksoja...
 ...ja tässä yksi kissaystävistämme...oikea sylivauva...
 ...ja uima-allas kutsuu uimareitaan...
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa sunnuntai illan jatkoa ja turvallista viikkoa ja pukeutukaahan lämpimästi siellä pakkasissa!

10 kommenttia:

  1. Heippa pitkästä aikaa!!! Olen yrittänyt kommentoida muutaman kerran, mutta en ole onnistunut... toivottavasti nyt onnistuu!!!

    Olet sinä pikkusen erilaisessa ilmastossa kuin me täällä ;) Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinne kauas ja tervetuloa kotiin sitten keväällä ja tuokaa meillekin kesä ja lämpö tänne tullessanne!!! Nyt aamulla meillä on pakkasta -11 astetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa vaan Sini Helmi! Kyllähän tämä Brasilian ilmasto on aivan ihanteellista ja luvassa on +28 astetta lämmintä! Tuon sitten kun tulemme Suomeen muuttolintujen kera, niin teille kaikille aurinkoa ja lämmintä kesää! Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  2. Hei Helena pitkästä aikaa ♥
    Ihanalta kuulostaa honeymooninne, kaunista on takuulla ja lämmintä.
    Täällä paukkuu tammikuun pakkaset ja varpaita paleltaa, siellä on kiva lämpimässä vedessä niitä uitella,ihanaa!
    Kauniita kuvia, myös alemmassa postauksessa.
    Kisukin on päässyt Helenan hellään hyväilyyn ♥
    Oikein ihanaa lomaa, nauttikaa ja iloitkaa lämpimästä.
    Lämpimin terkuin ja halaukset ♥
    T
    Seijastiina

    VastaaPoista
  3. Hei seijastiina! Kiitos ihanasta kommentistasi! Täällä luvassa +28 astetta, joten on tosi ihanaa! Mukavaa viikon jatkoa ja pysykäähän terveinä!

    VastaaPoista
  4. Heippa! Tuli oikein mukava olo kun katseli millaisessa paratiisissa siellä olette :)) Ihanan lutuisen kissankin olet saanut <3.
    Täällä tänä aamuna -13 astetta pakkasta, joten hiukan erilaisissa lämpötiloissa ollaan.
    Oikein leppoisia päiviä teille sinne. Vaarille terveisiä!
    Halauksin Bemu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa vaan bemu! Ja kiitos kommentistasi! Täällä on kaksi tällaisia kissoja ja kolmas iso kissa on pieni joku rotunen ja hällä kaksi suloista pentua! Ja onhan täällä koirakin ja papukaijakin, joka osaa sanoa nimensä ja viheltää...ja musiikki soi ja miehet laulavat...mahtavaa...
      Ihania talvipäiviä sinulle ja Teemulle, sillä kyllä se kevät pian koittaa Pohjolaankin!

      Poista
  5. Jep täällä ei kesähepenissä tarkene.
    Noh, voihan sen sifonkimekon laittaa ylleen ja vääntää sitten siihen päälle pässinpökkimää ja toppavermeitä.
    Talven kauneus kyllä hivelee silmiä.Jäähelmet kimaltavat kuin timantit auringonsäteiden leikkiessä niiden kanssa.
    Linnunlauluista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Tarina! Täällä elämme nyt vasta aamua, kun olemme 4 tuntia teistä jäljessä. Uskon, että on kaunista talvellakin, kun aurinko kimaltelee valkoisella hangella. Mutta oikein ihanaa päivän jatkoa sinulle ja pistähän ne pässinpökkimät vaan jalkaasi, jotta ei flunssa yllätä uudelleen ja sipulimaitoa vaan kurkusta alas!

      Poista
  6. Kyllä teillä on siellä ihanaa..
    Täällä pakkasessa kärvistelemme,nytkin pakkasta-25.8
    Manukaan ei tarkene kuin hätäisesti käydä ulkona.
    Mutta oikein hyvää ja lämmintä helmikuuta teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Niinpä, siellä on pakkasta ja kova pakkanen on todellakin, joten mukavalta tuntuu, kun saa olla täällä +30 asteen lämmössä! Mukavaa kevään odotusta, sillä kyllä se Pakkasherrakin pian hellittää otettaan!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...