22.2.2018

22.2.2018

lauantai 28. tammikuuta 2012

SATAA, SATAA ROPISEE TÄÄLLÄKIN

Tervehdys vaan täältä toiselta puolen maapalloa, johon lensimme rakkaitten ystäviemme kutsusta yli viikko sitten. Näin on täällä vierähtänyt jo aivan mahtavan ihana viikko. Oleilemme täällä heidän kauniin talonsa alakerrassa ja uima-allas tuoksuu tuossa aivan likellä. Viime yönä taisi sataa koko yön ja on aivan tyyntä. Nautimme täällä sisätiloissa nyt vielä kahvitkin, jotka yleensäkin juomme tuossa ulkona.
Kun lähdimme Espanjasta tänne, niin haavani vuoti. Mutta laitoimme pihkasalvaa ja muutaman vuodatettuaan törkyä pois jälleen, niin se menikin jo umpeen, joten eipä hätiä mitiä(so, no problem!). Samaahan se on ollut jo yli vuoden ajan koto Suomessakin. Tällehän ei kukaan lääkäri voi mitään eivätkä tiedä, mistä moinen johtuu, kun 7 vuoden kuluttua alkoi leikkausarpi vuotaa. Eli aivan samaa, missä päin maailmaa olemme, kun se vuotaa ja sitten taas loppuu, joten se siitä. Ja onhan näitä tulehduksiakin ollut Espanjassa, mutta onneksi on ollut antibioottikuuri valmiina. Eihän tämä elämä tällaisiin pieniin asioihin kaadu. Samat sairaudet hoituvat kaikkialla maailmassa. Ja diabeetikoitakin löytyy joka puolelta.
Mutta aivan ihanaa täällä vain on, ja sen voin todeta monta kertaa päivässä. Olemme käyneet ystäviemme kanssa kaupassa ja ruuan laittokin hoituu rakkaaltani täälläkin aivan yhtä hyvin kuin Espanjassa tai Suomessa. Pienenä harmina toki on nuo small moscitos, jotka imevät  minun makeaa vertani. No, ihoon nousee iso ja laaja punainen alue, mutta siihenkin on voidetta ja antihistamiinia. Ja joka ilta suihkutamme jotain ainetta, jotta häiritsijöitä ei tulisi, mutta ainahan niitä jostain on ilmestynyt, kun punaisia läikkiä on kädet täynnä. Voihan olla, että nämäkin pitävät verensokeriakin koholla, vaan no problem. Everything is well here and we both are very happy. We will return to Torrevieja only in March, so we have time to enjoy here.
Meillä ei vielä toimi oma nettimme täällä alakerrassa, mutta jonain päivänä se toki tulee toimimaan.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua ja seuraavan viikon alkua!



Ja Brasilian kauneutta...
...ja uima-allaskin odottelee uimareita...

4 kommenttia:

  1. Mukavaa talven jatkoa Brasilian lämmössä :)

    Täällä on talvi parhaimmillaan. Pakkasta on kymmenkunta astetta ja lumi häikäisevän valkoista.

    VastaaPoista
  2. Hyttyset ova keljuja.
    Harmi, jotta reagoit pistoihin voimakkaasti.
    Nauttikaa olosta ja elosta sekä päivän paisteesta!

    VastaaPoista
  3. Onpas vaikeaa kommentoida, kun kaikenmaailman mainokset pomppii silmille :( en tykkää!
    Mutta toivotan sinne oikein mukavaa oloa, aurinkoa, vaan ei moskiittoja !
    tuksu

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommenteistanne, rakkaat ystävät!Täällä aurinko paistaa ja asteita on näin aamulla +20 astetta, joten siitä se vaan lämpenee! Oikein leppoisaa sunnuntaita sinne teille kaikille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...