22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

AURINKOISEN AAMUN HYVÄILYJÄ

Tänään on keskiviikko ja 22. päivä helmikuuta. Aamu aukeni täällä Brasiliassa tänään hyvin aurinkoisena. Mutta näyttäähän siellä Suomessakin jo aurinko paistavan ainakin kartan mukaan ja koko maassa, hienoa. Niin se talven selkä on taittunut ja jälleen kevät koittaa ja luonto herää eloon ja samoin ihmiset. Tämä talvi on mennytkin meillä oikein hyvin viettäessämme sitä sekä Espanjassa että Brasiliassa vuorotellen. Mutta onhan se sitten taas jo mukava palata kotiinkin, jossa oma sänky ja omat tavarat odottavat pölyn peitossa. Vaan sekään ei haittaa, kun saa olla taas kotona pitkästä aikaa. Enpä olisi uskonut, että minulle tulee tällainen koti-ikävä, mutta niin vaan pääsi nyt käymään. No, en ole koskaan ollut kotoa pois näin kauan aikaa, joten ikävä on hyvin ymmärrettävää. Ja mitä useammin on yhteydessä lapsukaisiin, niin sitä enemmän ikävä sydämeen pistää ja pistääkin aika syvälle. Mutta vielä vietämme Espanjassa jonkin aikaa, kunnes Suomessakin on maata näkyvissä ja muuttolinnut palaavat ja me yhdessä heidän kanssa.


 Ja nyt näiden web kameralla otettujen iloisten ilmeiden myötä, toivotan teille kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Aurinkoiset terveiset,lunta riittää ainakin meillä!Tänään paistaa aurinko,ihana ulkoilu sää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Toivottavasti lumet on jo veks kun me muuttolinnut saavumme sinne! Aurinkoisen ihanaa sunnuntaita sinne teille!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...