22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

TERVEISIÄ TAAS TORREVIEJASTA

Tänään on sunnuntai ja 26. päivä helmikuuta. Aurinko paistaa siniseltä, pilvettömältä taivaalta ja linnut laulavat ja kukat kukkivat. Tuntuu taas hyvältä olla "kotona".
Niin, nyt se pitkä matkamme on takanapäin ja ihanat muistot vain jäivät sydämiimme ja kuviin. Kiitos teille, rakkaat ystävät siellä kaukana toisella puolen maapalloa!
Lentomatka oli tosi rasittava, sillä se oli yölento. Matkalla pilvien yläpuolella oli turbulenssia aika ajoin ja matkamme viivästyi, joten jatkolentomme oli jo lähtenyt, kun saavuimme Madridiin. No, lentoyhtiö kustansi meille lounaan, mahtavan maukkaan lounaan, ja jouduimme odottamaan jatkolentoamme nelisen tuntia. Mutta kun jatkolento piti lähteä, niin sekin viivästyi tunnin ajan, koska sillä oli todettu moottorivika ja sitä oli korjattu. No, toki minua pelotti taas tämäkin lento kuten lentomme yli Atlantinkin turbulensseineen. Mutta pyysin enkeleitä luoksemme ja näin pääsimme turvallisesti "omaan kotiin", kun meitä tultiin hakemaan Alicantesta. Siis me lähdimme reissuun Brasiliasta keskiviikkona kello puoli kolmelta iltapäivällä ja olimme täällä Torreviejan kodissamme vasta torstaina illalla kello kahdeksan aikaan. Siis, voitte hyvin kuvitella, miten väsyneitä olimme, mutta ah, niin onnellisia kuitenkin, sillä olimme selvinneet pitkästä matkastamme. Mutta muistot rakkaat jäivät ihanina ja rakkaina ja ne säilyvät ikuisesti!
Mutta sitten torstaina ensin söimme ja sitten hyppäsimme nukkumaan ja perjantaina sitten siivosimme ja pesimme pyykkiä, joka kuivuikin hetkessä tuolla terassillamme. No, eilen lauantaina sitten jaksoimme jo tehdä pienen lenkinkin ja tänään sitten hieman pidemmänkin. Tänään jaksoin jo ottaa kuviakin siinä viitisenkymmentä kuvaa tuli napsittua taas täältäkin.
Mutta tänään mittarimme näytti jo +25 astetta ja taivas on aivan pilvetön, joten kyllä täällä vielä on ihanaa olla ennen Suomeen paluutamme.

Ja nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa sunnuntain jatkoa ja hyvää ja turvallista uutta viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Olipas mukava kuulla, että matka meni, mutkista huolimatta hyvin!
    Mukavaa iltaa vaan sinne!!!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu! Juu, onneksi matka meni hyvin vaikeuksista huolimatta!(iso huokaus!)
      Mukavaa illan jatkoa myös sinne teille!

      Poista
  2. Tervetuloa takaisin Euroopan mantereelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Huopatossunen! Olihan se kiva kokemus piipahtaa toisella puolen maapalloakin! Mukavaa uutta viikkoa!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...