22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

HAPPY WEDNESDAY TO ALL OF YOU

Tänään on siis jo keskiviikko ja jo 8. päivä helmikuuta. Päivät viuhahtavat ohitsemme ettemme huomaakaan. Asteita on +32, joten kyllä ainakin tarkenee täällä puolen maapalloa. Tosin toisella puolen maapalloa esimerkiksi Suomessa on aika kipakat pakkaset, kun niitäkin tulee seurattua. Mutta ei enää talvia Suomessa, ei, ei ja ei. Sitä elämää on muuallakin kuin Suomessa ja paljon lupsakampaakin, josta mekin pidämme. Ensi kerralla vaan hanuri ja nuotit mukaan ja lämpimiä vaatteita, niin tarkenee Espanjassakin aivan hyvin. Nyt emme vaan oikein tienneet, että päällystakkiakin olisi tarvittu. Ilmeisestikin monella on sellainen luulo, että Espanjassa tarkenee aivan vaan t-paidoilla, vaan niin ei kuitenkaan todellisuudessa asianlaita ole ainakaan talviaikaan. Mutta kaikesta oppii!

Mutta tänään on vielä luvassa lämmintä ja pyykit kuivuvat tuolla ulkona muutamassa tunnissa. Mutta loppuviikolla on luvassa sadetta, sadetta ja sadetta ja ukkosta ja lämpö laskee huimiin lukemiin jopa +25 asteeseen ja taisi olla +23 asteeseenkin. Mutta sehän tuntuu ainakin meikäläisestä aivan loistavalta lämmöltä, kun ei ole liian kuumaa.

Minä olin hieman oikomassa koipiani ja kuinkas ollakkaan, niin löysin vierestäni tällaisen kaverin, joka viihtyi siinä oikein hyvin.
 Tässä olin kauneusunillani ja sain kaverikseni tällaisen tällä kertaa...
 ...ja hyvin näyttää uni maistuvan molemmille...
 ...no, astma voi mennä sinne missä pippuri kasvaa...mutta...
 ...minä nautin päiväunista...
 ...itse suloisuuden  Nupun kanssa, jonka kehräys oli niin...
 ...tavattoman rauhoittavaa...
 ...ja tässä hänen tassunsakin menee päänsä päälle...suloista vai mitä!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tuupluurit pitävät mielen virkeänä ja hipiän siloisena ;o).
    Pakkanen paukkuu nyt vain -14 asteen kirpakkuudella ja tuulenhenki on vain hönkäys silloin tällöin.
    Mukavia polskimis hetkiä uima-altaalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, pitäähän ne kauneusunet ottaa joka päivä! Täällä kesähelteet jatkuvat, mutta on toki sadettakin luvassa, huh! Ja ötökät nauttivat, kun saavat imeä makiaa vertani ja kun ei kädet enää riitä , niin onhan jalat, ugh!Mukavaa viikon jatkoa sinne pakkasiin!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...