22.2.2018

22.2.2018

perjantai 3. helmikuuta 2012

KAIKENKARVAISIA YSTÄVIÄ

Tänään on perjantai ja 3. päivä helmikuuta. Aurinko paistaa jälleen pilvettömältä taivaalta ja asteita on luvassa +29 ja jatkossakin +29...+30 astetta joka päivälle. Pyykit kuivuvat muutamassa tunnissa.

Täällä päivät hurahtavat niin nopeasti, liian nopeasti ohitsemme, vaikka eihän se lähtöpäivämme ole vielä lähelläkään. Siispä nautimme jokaisesta päivästä!

Me asustelemme siis täällä alakerrassa ja tästä on helppo mennä ulos pihalle ja altaallekin. Ja siellä altaan lähellähän ne moskiitotkin minua vaanii ja hyökkäävät heti tilaisuuden tullen. Joka päivä minut pitää paketoida laastarein ja sideharsoin, jotta moskiittojen puremat parantuisivat pian. Tosin kun menen tuonne ulos aurinkoon, niin minusta tuleekin yhtä raidoitettu kuin Novitan ihanista raitalangoista. Niin, minä en vaan päässyt katsomaan Novitan uusia keväisiä lankoja lankakartalta enkä tiedä miksi. Katsoin kaikilla kolmella selaimella, vaan ei onnistunut. No, mutta jospa sitten siellä Suomessa sekin  onnistuisi, kun voi tilata niitä lankoja sitten kotiin. Enpä tiedä, voiko niitä lankoja tilata sitten Espanjaan vai onko vain Suomeen!

Mutta tällaista taas tällä kertaa!
               Mutta kauniita kukkia on joka puolella...keltaisia...
                         ...valkoisia...
               ...ja tässä on toinen kilpikonnanvärityksellä varustettu kissa ystävämme...
       ...hän tulee heti minua kohden...ja sanoo: "miiaaauuu"...
      ...ja näin hän pääsi mummin syliin taas kehräämään...
   ...ja tässä aivan ihanan lutunen talonvahti.


Mutta nyt jälleen toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua kovista pakkasista huolimatta, sillä maisemat ovat kauniita!
 

7 kommenttia:

  1. Terveiset täältä kylmästä pohjolasta,pakkasta -26
    Kyllä tähänkin alkaa tottua.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos terveisistä ja kommentistasi vesimiesneuloo! Niinpä, kyllähän tähän kuumuuteenkin tottuu tässä vähitellen, kun asunnot ovat viileämpiä kuin Suomessa!Terveisiä vaan täältä +30 asteen lämmöstä! Ja mukavaa kevään odotusta, sillä kyllä se kevätkin vielä koittaa!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat ja lämmintä siellä riittää. Nurmeksessa oli koko viime viikon 28 - 34 astetta pakkasta. Tänään on 32 astetta. Nauttikaa koko sydämestänne.

    VastaaPoista
  4. Pirteät & vilvoittavat pakkas terveiset sinne helteeseen!

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos kommenteistanne enkulin käsityöt ja Tarina! Niinpä niin, täällä on lämpöasteita saman verran kuin siellä Suomessa on pakkasta! Lämmintä sinne ja viileyttä tänne! Mukavaa viikonloppua sinne teille!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi blogissani. Esikoiseni suru on suuri.

    Täällä on talvi parhaimmillaan. Minä tykkään pakkasesta, joskin myös helteestä :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Voin hyvin uskoa kokemuksesta, että esikoisesi suru on suuri ja toipuminen vaikeaa. Mutta rakkaat muistot pysyvät ikuisesti! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...