22.2.2018

22.2.2018

torstai 2. helmikuuta 2012

IHANA PARATIISI KUTSUU MEITÄ

Tänään on torstai ja 2. päivä helmikuuta. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja linnut pitävät konserttiaan. Lämpöä on +25 astetta ja luvassa on vielä nousuakin.

Minä hoitelen täällä sisätiloissa itseäni ja rakkaani juuri voiteli käsiini moskiittojen pistämiä jälkiä, jotka kutiavat ihan hirveästi. Mutta maassa maan tavalla! Täällä pitää suojautua Ohvilla moskiittoja vastaan ja Suomessa pitää suojata itseään kovilta pakkasilta laittamalla villaista ylle ja toppatakkeja ja villapipot korville ja pässinpökkimät jalkaan. Joka maassa on hyviä sekä huonoja puolia. Mutta toisaalta moskiittojakin pitää olla, kun ne imevät meistä makiaa verta ja linnut pyydystävät niitä hyönteisiä, jotta nekin voisivat elää ja taas elämä jatkuu, kun kissat pyydystävät lintuja jne...jne... Kaikella on tarkoituksensa, vaikka sitä ei aina tule ajatelleeksikaan! Mutta elämä on ihmeellistä ja ihanaa! Täällähän on aikaa pohdiskella elämän suuria saloja! Ja sitä kauneutta, minkä luonto antaa niin pohjoisella pallonpuoliskolla kuin täällä eteläisessä osassakin.  Joka maalla on kauneutta, vaikkakin hieman erilaista ja sehän se mielenkiintoista pohdittavaa vasta onkin.


Mutta minä tyttö olin eilen jo uima-altaan reunalla ottamassa aurinkoa, joka porotti aivan kohtisuoraan päähäni. No, taisihan se polttaa hieman käsivarsianikin, vaikka laitoimmekin suojaa päälle.
Mutta tällaista kauneutta täällä:
 Tässäpä on puu, joka on aivan kuin meillä mänty...
 ...sitten hieman enemmän puita...
 ...ja vähän muutakin nähtävää...
 ...ja toki kukkia ...kukkia...kukkia...
...ja uima-allaskin kutsuu meitä...
 ...taivas on sininen ja pilvetön...
 ...niin korkea on taivas...
 ...tästä polkumme nyt johtaa...
 ...luokse ihanan kotimme...juu, talo on vaaleanpunainen....
... kukkia joka puolella kuin Paratiisissa...
 ...ja siellä se minun pilvenhattarani leijuu yksinään aivan kuin se jo odottaisikin minua mukaansa. Voi, jospa pääsisinkin leijumaan pilven reunalla ympäri maailmaa ja heittelisin kultahippuja ihan jokaisella ja parantaisin sairaita ja auttaisin puutteessa olevia...
...ja tässä uma-altaan takana oleva "jalkapallokenttä", mikäs muukaan...siis oikea jalkapallokenttähän kuuluu jokaiseen taloon täällä Brasiliassa ja aivan samoin kuin uima-allaskin.


Mutta nyt taidankin jättää vielä osan kuvista seuraavaan kertaan. Ja nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa päivän jatkoa pakkasista huolimatta, sillä voisimme sielläkin laulaa..."saimme kauniin maailman..."


 

2 kommenttia:

  1. Moikka! Kiva, että näinkin pääsee matkustelemaan, kun denarit ei oikein riitä oikeaan reissuun. Kiitos kuulumisista sieltä Brasiliasta, meillä on täällä Suomessa Lappeenrannan tienoilla nyt -21 astetta pakkasta. Kaikkea Hyvää Teille!
    Toivoo Sirpa

    VastaaPoista
  2. Moikka moi Sirpa! Ja kiitos kommentistasi! Täällä on hyvä olla ja sitten lennämme täältä vielä Espanjaan ja sitten vasta Suomeen! Mutta kyllä se pakkanen vielä hellittää otettaan ja pian on siellä kevät kauneimmillaan! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...