22.2.2018

22.2.2018

perjantai 30. maaliskuuta 2012

GOODBYE TORREVIEJA, WE WILL RETURN BACK AGAIN!

No, nyt on tullut aika palata kotiin täältä ihanasta Torreviejasta! Mutta onnellisina palaamme kotiin ja sitten taas toisen kerran palaamme tänne jällehen! Täällä on ollut erittäin hyvä olla! Olemme viettäneet täällä erityisen riemurikkaan ja ikimuistoisen 5 kuukauden ajan ja samalla oleskelulla saimme myös tavata rakkaat ystävämme Brasiliassa, jossa saimme heidän kanssaan nauttia yhdessäolostamme ja musiikista. Kiitokset teille kaikille, jotka olette olleet mukana tällä matkallamme ja kiitokset ystävillemme niin Brasiliassa kuin myös täällä Torreviejassa ihanista hetkistä!
Illalla lähdemme kentälle ja sitten nousemme ilmaan pilvien yläpuolelle ja pian aamuvarhaisella saavumme Suomen maan kamaralle iloisin mielin. Siellä saan tavata rakkaat vastaanottajat ja halata heitä kyyneleiden kera, mutta onnen kyyneleiden!
Toivotan teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua ja minä palaan tänne blogiini heti lauantaina, kun olen kotona.

5 kommenttia:

  1. Tervetuloa ja aurinkoista ensimmäistä viikonloppua koto-Suomessa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tervehdyksestä ja tervetuloa takaisin kotosuomeen:-)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos Tarikka ja Askartelua/Elämänmakuja kommenteistanne! Onhan se outoa olla taas Suomessa lumen ja rännän keskellä +25 asteieen jälkeen. Mutta ihana uusi elämä alkaa Väinönlinnassa ja sinne ohjaa pian nelijalkaiset rullat. Mukavaa illan jatkoa teille molemmille!

    VastaaPoista
  4. Jokos olet kotiintunut?
    Oli varmasti aika haastavaa saapua sieltä auringon lämmöstä tänne loskan keskelle!
    TYERVETULOA KOTIIN!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Olet oikeassa sillä olli todellakin shokki tulla +25 asteen lämmöstä tänne pakkaseen villatakissa ja sandaaleissa! Mutta on niin ihanaa olla kotona ja ensi vuonna uudestaan, mutta ei taatusti näin pitkää aikaa olla enää! Aurinkoista sunnuntain jatkoa sinne naapuriin!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...