22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

ONNELLISESTI PERILLÄ...HOME SWEET HOME...

Tänään on sunnuntai ja palmusunnuntai ja 1. päivä huhtikuuta, joten oikein hyvää palmusunnuntaita kaikille! Aurinko paistaa ja lumi kimaltelee auringon säteissä leikitellen samalla tavalla kuin Välimeren aallot kimaltelivat Torreviejan auringon alla. Kylläpä olikin melkoinen shokki saapua Suomeen 5 ihanan kuukauden kuluttua Espanjan auringosta. Mutta tämä nyt oli ainakin tällä kertaa pakollinen palaaminen ja asioiden järjestelyä. Matka meni hyvin, vaikkakin oli raskas matka kun oli yölento, joten siinä emme kumpikaan nukkuneet silmällistäkään perjantaiaamun kello 7 jälkeen. Mutta onnellisia olemme nyt, kun asiat alkavat järjestyä ja aika vinhaan vauhtia. Nyt on Naistenpäivälahjani allamme ja nelijalkaiset rullat pyörivät allamme hyvää vauhtia.

Toki on ikävä Torreviejan kauneutta, Välimeren aaltoja ja ihania ystäviä, joiden kanssa toki pidämme edelleenkin yhteyttä. Mutta nyt on näin ja näin menemme eteenpäin.
 Ja tällaisen kierroksen teimme täällä maisemissa:





 Ja tässä vielä vertauksena, millaista oli Torreviejan maisemissa:




Ja nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Tarina! Kyllähän tämä on aikamoinen shokki olla taas täällä Suomen pakkasissa ja tunnen olevani aivan uuno ihan kaikessa! Aurinkoista päivän jatkoa!

      Poista
  2. Terve tuloa takasin tänne meidän kauniiseen talveemme!
    kiva kun talvenne meni mukavasti siellä lämpimässä,
    yrittäkää tottua, kylmään vuoden aikaan, jospas se aurinkokin alkaa pian lämmittää,,

    Täällä kainuussa on vielä koskematon hanki, luntakin on satanut viime vuorokauden aikana monta senttiä, yöt ovat pakkasen puolella,
    vettä ei ole sanottavasti vielä satanut,

    Kiitos kommenteistasi,,
    Hyvää pääsiäis aikaa,,

    http://ilta-rusko.vuodatus.net/

    TV. Pauliina

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...