22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

FLUNSSAN KANSSA TAISTELUA...MRRRR...

Tänään on sunnuntai ja 6. päivä toukokuuta. Aurinko paistaa, mutta sää on kolea ja tuulikin on hyvin kylmää.
Minä taistelen täällä Väinönlinnassa flunssan kourissa, joka yllätti minut täysin. Rinta rohisee ja nenä lorisee ja pääkin on kuin Haminan kaupunki, mutta taistelu on kova ja minähän selviän tästä.
Eilen saimme hieman kotia laitettua uuteen uskoon, mutta siitä sitten vasta enemmän, kun olen taistellut tämän kauhian flunssan pois itsestäni. Voitte uskoa, että kova taistelu käy koko ajan!
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa!
 

6 kommenttia:

  1. Paranemista Sinulle. Minua vaivaa katupöly ja pajun urvut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Minullakin allergiakärsimystä riittää, kun on todettu tosin vuosikymmeniä sitten leppä, paju, koivu, kukat, heinät ja pujo, joten tuhinaa riittää. Mutta ei hätiä mitiä, kun sydän sykkii. Mukavaa illan jatkoa sinulle!

      Poista
  2. Lämmin voima-halaus sinulle!
    Toivotaan, että flunssa ja kaikki kurja helpottaa!
    Ja saisit nauttia alkavasta kesästä, Ystäväni :)
    tuksu

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos tuksu ystäväni kommentistasi! Yritän lepäillä sen minkä maltan! Enpä ole tällaista flunssaa pitkään aikaan kokenutkaan, mutta malttia tämä vaan kysyy! Aurinkoista päivän jatkoa sinne teille, ystävät rakkahat!

    VastaaPoista
  4. Koleaa keliä on tosiaankin pidellyt.
    Toivottavasti toivut lentsusta pikimmiten!
    Kevätylläreitä Väinönlinnaan!

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarina ystäväni! Kuume pahus nousi eilen ja nyt kituuttelen tässä puolikuntoisena! Mutta aurinko paistaa ja linnut laulavat ja kesä on tulossa, joten sitä odotellessa toivotan sinulle mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...