22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

IHANAA TOUKOKUUTA KAIKILLE

Tänään on toukokuun 2. päivä. Aurinko paistaa ja asteita on vain +6. Sopinee kysyä Matin ja Tepon laulun sanoin "voi veljet, mihin tässä mennään..." Nyt kyllä tuntuu, että talvi vaan jatkuu ja jatkuu. Ulkona käy kylmä tuuli ja vieläkin koleampaa on luvattuna. No, onneksi sisällä kotona on lämmintä. Mutta että jo toukokuu ja näin kylmää, jotta saa olla lapaset käsissä ja pipo päässä, jos mieli ulos mennä.
Toisin olisi Torreviejassa päälle +20 ja jopa +29 astetta, jeeees, mutta tasan ei käy onnen lahjat.
Mutta olemme ulkoilleet täällä samoin kuin siellä Välimeren rannallakin kaikesta huolimatta. Nyt tosin suunnittelemme jo reissuja täällä kotimaassakin ja hieman tuonne läntiseen naapuriinkin päin katseemme jo kääntyy. Mutta ensin saa tulla lämmin kesä tännekin ja nautimme jokaisesta hetkestä, jota meille annetaan.
Olen ajatuksissani ajatellut kutoa sukkia eli minullahan on keskeneräisiä käsitöitä vaikka huru mycky. Mutta jostainhan se kutominenkin täytynee aloittaa ja pikku hiljaa kudon, mitä niveleni antaa myöten. Vappukin se tuli ja meni ja nyt odottelemme vain juhannusta ja sitten se kesäkin on jo mennyttä. No, ei nyt sentään!
Onneksi voi matkustaa halvallakin, kun matkustaa Google mapsin avulla maasta toiseen ja katselee nähtävyyksiä jo etukäteen. Ja sitten toki navigaattori kertoo autossa tarkemmin ohjeet kohdepaikkaan.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein ihanaa viikkoa ja kesän odotusta!






Tällaista siis tällä kertaa ja ei näy hiirenkorvia vieläkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...