22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

IHANAA SUNNUNTAITA!

Tänään on sunnuntai ja 10. päivä kesäkuuta. Aurinkoa ei näy vieläkään ja yöllä sade musisoi ikkunalautoihin. Asteita on vain +9, mutta linnut laulavat niin iloisesti, joten odotelkaamme rauhassa sitä lämmintä kesää, jota on lupailtu. Tosin tällainen +18...+22 asteen lämpö olisi minulle aivan ihanteellista ja varmasti monelle muullekin vanhukselle. Mutta meidän toivomuksia ei kuunnella, vaan sää on aina sitä mitä on ja ennustukset ovat ennustuksia.
Olen ollut tosi, tosi väsynyt ja tiedän, että jotain on vialla, mutta siitä kuulen sitten myöhemmin tulevalla viikolla. Eilen kuitenkin repäisin itseni sen verran irti, että sain Heidin mekon valmiiksi niin, että hihat vain puuttuvat ja toki viimeistely. Minähän aloitin tätä mekkoa jo viime syksynä, mutta sitten ihana Espanjan matkamme sekoitti käsitöiden teot ja hyvä niin, sillä niveleni eivät pidä kutomisesta. Mutta minähän kudon aina pienen pätkän ja sitten taas huilailen ja kyllähän se kipugeelikin auttaa. Niin, käsitöitä en ikinä jätä, en vaikka en näkisikään mitään, vaan kudon muistini mukaan.
Mutta nyt on kesä koittanut ja koulut ovat loppuneet ja kesälomat alkaneet niillä, joilla on siihen mahdollisuus. Meillä eläkeläisillähän on lomaa joka päivä ja kiireen tekee jokainen ihan itse.
Mitähän kuvia minä tänne tökkäisin? Sen saatte nähdä nyt!



 Tällä kertaa en löytänytkään niitä kuvia, joita ajattelin tänne laitella, mutta kuviahan nämäkin ovat ja kauniita luontokuvia.
Oikein ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille! Ja alimmasta kuvasta ojennan teille tervakukkia!

4 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. Harrasteet antavat paljon, ennen brodeerasin paljon ja se oli niin mukavaa katsella käsien tuloksta. Lämpö on tullut takaisin - ja kohta on juhannus! Hyvää viikonjatketta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Queenvickans! Lämmintä on täälläkin +18 astetta ja hieman enemmänkin jo luvattu.
    Mukavaa viikon jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  3. Paratiisin tunti
    Verner von Heidenstam
    (oma käännösyrikseni)


    Kun ihmiset nukkuvat
    kesäyön valossa
    ja tuhannet äänet ylistävät
    iloansa oksalta oksalle,
    silloin puolukka punertuu
    alla kultaisen säteen,
    silloin paratiisi häämöittää
    yhä yllä multaisen maan.

    Niitty, suo teriön kimmellys
    keijun solakalla nilkalla
    Paratiisin tunti,
    vala kasteesi sieluumme!
    Yhä lintulaulu riemuitsee
    aamunkoitteen ehkeydessä
    niin selvänä kuin silloin
    maailmankaikkeuden
    ensimmäisen hetkenä.

    VastaaPoista
  4. Voi, kiitos, kiitos, Queenvickans ihanasta runosta, kauniista ja koskettavasta runosta! Mukavaa viikonloppua sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...