22.2.2018

22.2.2018

perjantai 24. elokuuta 2012

ESPANJA, BRASILIA, TURKKI...ONNI ON MUUTTAA ETELÄÄN TALVEKSI

Tänään on perjantai ja 24. päivä elokuuta. Asteita on +18 ja aurinkokin on aina välillä näyttäytynyt. Mutta pian on taas tämäkin kuukausi mennyttä ja kauniit muistot vain säilyvät.

Olimme tänään kaupunki kierroksella ja samalla ostimme muistitikun ja testasin sen heti ja hyvin toimiikin. Vielä pitää rakkaani saada Angry Birds kännykkäkotelon ja läppäri pitää saada omansa ja sitten vain matkan tekkoon.

Enpä ole tänäänkään saanut oikein mitään aikaseksi, kun nyt on niin pahasti purrut matkakärpänen, että huhhuh! Mutta heipparallaa vaan ja taas me lennetään...

Mutta olen niin innoissani, että en meinaa tuolillani pysyä, mutta saunassa sentään piipahdin, vaan en löylypuolella tämän auenneen haavan takia.Nyt kuitenkin näyttää siltä, että antibioottisalva on auttanut ja vuoto on taas taakse jäänyttä elämää.

Pian alkaa syyskuu ja sitten lokakuu...se meitin juhlakuukausi...tapaaminen...kihlaus...häät. Ja toki pitää jälleen tehdä häämatkakin jonnekin...mutta minne, niin siitä kerron taas toinen kerta, hehheh.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa viikonloppua!


2 kommenttia:

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...