22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

JA LEIKKAUSHAAVA VUOTAA JÄLLEEN...

Tänään on sunnuntai ja 16. päivä syyskuuta. Aurinko paistaa, mutta asteita on vain +13, joten koleaa on todellakin ja nivelenikin sen jo kertovat.

Eilen kävimme taas kirppiskierroksella ja huomenna taas jatkamme. No, eilen saimme makuuhuoneeseen kauniin valaisimen ja joitakin ötököitäkin hyppäsi mukaan kuin myös hp:n näppis, joka maksoi vain 3 euroa ja on todellakin aivan hyvä ja toimiva. Minä kun etsinkin juuri sellaista tai tällaista langallista, kun langattomasta loppuu patterit niin tekee aikamoista mongerrusta. Mutta tämä toimii takuuvarmasti, kun piuhan työntää koneeseen.

Eilen sain vietyä myös Operan ja Skypen Linux koneeseen ja nekin loistavan tikun avulla ja molemmat toimii aika kivasti sillä erotuksella vain, että entinen web kamera kuuluu windowsiin ja Linux huutaa uutta web kameraa siihen.

Mutta kaikkein ikävintä todellakin on tämä minun jo 9 vuotta vanha haavani, joka jälleen alkoi muutaman viikon jälkeen vuotaa. No, onneksi viimeksi sain lääkräiltäni antibioottivoidetta, jota nyt heti saimme laitettua siihen. Mutta eipä ole tällainen kovin mukavaa, kun kukaan lääkärikään ei tiedä, mistä moinen vuoto johtuu ja kun tämä vuotaminen alkoi siis 7 vuotta sappi-ja tyräleikkauksen jälkeen. On tosi omituista, että tälle ei voida mitään kuin olla möllöttää vaan ja ihmetellä. Mutta eipä tämä meitin tahtia haittaa, sillä onhan tämä vuotanut niin Espanjassa kuin Brasiliassa ollessammekin, joten ei tämä ole esteenä normaaliin elämiseen. Mutta toki olisi ehkäpä hyvä asia, jos tästä joskus otettaisiin näyte tästä vuotamisesta, vaan kun ei. No, elämä jatkuu ja minähän elän!

Tällaista saimme kirppikseltä:
 Olohuoneen sohvamme on ainakin saanut iloisia veitikoita...lisää...
 ...tällaisia Lötkö Lasseja on ollut lapsillanikin silloin joskus...
 ...Heidi on saanut Amandan syliinsä...
 ...ja 70-luvun lasten smurffi...
 ...ihanat pitkäkoipi, Peppi ja Puuha Pete...
 ...puhuva ja laulava Ella Mari ja Alice...hups, hiukset pystyssä...

 ...Petteri ja Petrakin uusissa vaatteissaan...
 ...Birgitalle valmistuu uusi mekko tuossa tuokiossa...
 ...Hello Kitty iso ja pieni ja Pupuliini...
 ...ja meitin ihana valaisin makuuhuoneeseen....aaaah, miten ihana...
 ...ja tässä keittiön lamppu...kaunis kuuppa...
 ...sitten tietokonehuoneemme, jossa kolme tietokonetta työskentelee...
 ...ja sulassa sovussa ovat siis Windows ja Linux vierekkäin...
 ...ja papan ja rakkaimpani läppäri...
...ja minun ihka ihana uusvanha näppis kirppikseltä.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä piipahtaneille oikein ihanaa ja raikasta sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Siis eihän täällä mitään tutkita; hyvä että saat edes lääkkeet siihen! Mutta jos tuo nyt vaan jatkuu ja jatkuu niin laitat kovan kovaa vasten.
    Upea "komentokeskus" sinulla :)) Edelleenkin olen sitä mieltä että nuo "vanhan ajan" läppikset on kaikkein parhaimpia kirjoittamiseen.
    Vaarille terveiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi bemu! Niin onhan tätä vuotoa jo jatkunut 2 vuotta.Tosi on todellakin että vanhan ajan näppikset ovat parhaimpia. Tänään oli taas kirppiskierros, mutta siitä sitten myöhemmin enemmän. Oikein ihanaa illan jatkoa sinulle ja Teemu herralle!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...