22.2.2018

22.2.2018

perjantai 14. syyskuuta 2012

JOTAIN VALMISTAKIN ON SYNTYNYT

Tänään on perjantai ja 14. päivä syyskuuta. Päivä on pilvinen ja sadekin ropisee ikkunalautoihin ja kovin tuulee. Mutta tasan 40 vuotta sitten oli hyvin kaunis, kuulakas ja aurinkoinen päivä. Muistan toki sen kuin eilisen päivän, sillä sain silloin ensimmäisen lapseni. Onnea tämän päivän sankarille!

Tänään on siis sateinen päivä ja minä pysyttelen sisällä ja siten sain jo jotain aikaankin. Tänään on myös saunapäivä, joten jospa yrittäisin pitkästä aikaa mennä saunaankin, mutta kun tuo hissillä suihkuun meno on niin mukavaa. No, mitään päätöstä kirjallisenahan ei ole vieläkään tullut, mutta riitti kun meille sanottiin, että päätös on kielteinen ja se siitä. Täällä on silti kaikki hoitunut erittäin hyvin. Mutta meitä on niin monenlaisia ihmisiä! Vieläkin naurattaa, kun tyttäreni sai "meluhaittahuomautuksen", koska poraa jatkuvasti!!! Ensinnäkin, tyttärelläni ei ole koskaan edes ollut poraa eikä hänellä ole ketään, joka poraisi seiniä. Toiseksi tyttäreni on niin hissukseen kotonaan ragdoll kissansa kanssa, että en tiedä toista, joka olisi yhtä hissukseen. No, me tosin ostimme hänelle kesällä tehosekoittimen, joten jos siitä tuleva ääni pari kertaa viikossa muutaman minuutin ajan häiritsee jotain, niin sekään ei tosin ole jatkuvaa "poraamista". No, mutta asiat selviää sitten ensi viikolla, kun tyttäreni laittaa vastineen vuokranantajalle ja otamme selvää, kuka on tällaista voinut levitellä. Mutta meitä on moneen junaan ja laivaankin vielä! Mutta ei tällainen syyttely kivalta tunnu!

Mutta sitten kirppikseltä löytyi tässä päivänä muutamana hieman lankojakin, joista heti väsäsin Petralle mekon. Vielä hattu puuttuu, mutta pitää välillä huilia, jotta nivelet saavat levätä. Onhan se vaan niin ihanaa tehdä näitä pikkuisia vaatteita.

 Iloinen Petra ennen...

 ...ja iloinen Petra nyt uudessa mekossaan...

 ...Petra ja Irina...
 ...ja uusia tulokkaita vaihtovaatteissaan...
 ...iloista porukkaa löytyy täältäkin...
 ...ystävykset yhdessä...
 ...ja hieman erikseenkin...

Ja nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...