22.2.2018

22.2.2018

torstai 13. syyskuuta 2012

KIRPPIKSELTÄ KIRPPIKSELLE TIEMME NYT KÄY

Tänään on torstai ja 13. päivä syyskuuta. Asteita on vain +14, joten koleaa on, mutta aurinko paistaa ja syksyn tuoksua on ilmassa.

Eilen me saimme toisen näytön eli siis minä sain näytön myös Linux koneelle. Ja nyt hyppään koneelta toiselle ja välillä kirppikseltä kirppikselle. Mutta kun halavalla saa, niin pitäähän sitä silloin ostella niinkuin apina ja gorilla, kävelivät torilla, apina se osteli ja gorilla se nosteli...vai miten se loru nyt menikään.

Mutta ihana päivä oli eilen ja oli tänään. Ja tällaista hyppäsi tänään syliini:















Tässähän näitä taas tuli lisää niin nukkeja kuin ötököitäkin. Mutta saimme tuon pitsisen verhokapankin ja vielä ruskean ja vain 10 euroa ja 4,5 metriä pitkä. Niin ja sitten saimme keittiöön ihanan valaisimen ja samoin tänne tietokonehuoneeseen. Mutta kun siis halavalla sai, niin ei voinut jättää ottamatta. Ja kun tulimme, niin jopas maistui oikein leivoskaffeet kaiken kunniaksi. Oma koti, oma hobby!

Mutta kiitokset kuuluu jälleen rakkaalleni, papalle, joka näitä harrastuksiani tukee. Onneksi on yksi huone vain nukeille, ötököille ...ja langoille!

Nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa illan jatkoa ja minä menen nyt virkkaamaan Petran mekkoa valmiiksi ja sitten vielä myssy ja sitten vasta seuraava nukke.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...