22.2.2018

22.2.2018

torstai 4. lokakuuta 2012

ALANYAN AURINGON ALLA

Tänään on torstai ja 4. päivä lokakuuta. Aamulla, kun heräsimme ja raotimme verhoja, niin aurinko paistoi jo pilvettömältä, siniseltä taivaalta ja asteita on ollut +31. Tämä lämpö tekee tosi hyvää kipeille nivelille. Ja muutenkin täällä on aivan mahtavaa olla, sillä ilmasto on erittäin hyvää kun Taurus vuoret sijaitsevat tuossa likellä ja toisella puolen kaupunkia on Välimeri, jonka rannalla me tänään pistäydyimme kuvaamassa. Ja nuo hymyilevät ihmiset ovat tosi ystävällisiä ja auttavaisia.

Tänään siis teimme pitemmän kävelyreitin kuin eilen. Suuntasimme kulkumme kohti Välimeren rantabulevardia, jossa oli paljon ihania merirosvolaivoja, aivan mahtavia. Ihmiset lähtivät niillä merelle katselemaan maisemia ja ryhmissä tekivät retkiä.











...ja kukat kukkivat.

Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja ehkäpä huomenna sitten taas lisää! Mutta täällä ollaan ulkona, syödään hyvin ja nukutaan hyvin ja nautitaan elämästä joka solulla.

2 kommenttia:

  1. Nauttikaa olosta ja elosta ja koreista maisemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Tarina! Me podemme nyt mahatautia molemmat ja monet muutkin täällä! Mukavaa sunnuntaita!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...