22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

MAHATAUTI RAJU YLLÄTTI ...

Tänään on sunnuntai ja 7. päivä lokakuuta. Taivas on pilvinen ja asteita on luvattu +28, mutta myös ukkosta kuten eilenkin.
Kolme päivää ehdimme nauttia mahtavasta ruuasta kunnes tuo viheliäinen mahatauti iski ensin minuun ja sitten toiseen. No, meillä oli onneksi oma lääkäri varustanut meidät niin hyvin,  että antoi antibioottia mukaamme. Ja heti kun lääkäri oli ensin käynyt ja antanut lääkkeet ja todennut että vielä antibioottia, niin sain sen pöpön nujerrettua heti. Mutta kyllä en ole ikinä varmasti tällaista mahatautia kokenut, vaan nyt olen taas kokenutta viisaampi. Eipä ole tullut mahatautia Espanjassa eikä Brasiliassakaan, mutta sitten täällä...No, nyt olen sitten toista päivää jo jugurtilla ja banaanilla eteenpäin mönkijä. Mutta jospa nämä liikakilot lähtisivätkin tällä keinolla pois, niin sehän olisikin taas mainio asia! Ja nyt pitää pitää vain huolta, että verensokerini ei laske liikaa, kun syöminen on näin vähäistä. Mutta eteenpäin elävän mieli ja huomenna on taas uusi viikko ja uusi päivä.
Mutta ehdimme kuitenkin kierrellä tuolla raitilla ja bazaareissa ja mitä sieltä hyppäsikään syliini...

 Tässäpä on Pepee, joka loikkasi syliini...
 ...ja tässä on suloinen tummaihoinen ihana...
 ...jolla on kaksi hammastakin vasta...
...ja sai nimekseen Tino ja hän on poika.

Mutta nyt toivottelen ihanan turkkilaisen musiikin säestyksellä teille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja uutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Onneksi antibiootit on auttaneet ja huomenna jo taas parempi! Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...