22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

TERVEISIÄ ALANYASTA!

Tänään on keskiviikko ja 3. päivä lokakuuta. Aurinko on paistanut pilvettömältä, siniseltä taivaalta ja asteita on ollut ainakin +30, joten täällä kyllä tarkenee.

Eilen siis saavuimme tänne hyvin, hyvin väsyneinä, sillä olimmehan heränneet jo puoli kuuden aikaan ja koneeseen lähdimme jo seitsemän aikaan ja kone lähti hieman ennen kahdeksaa ja oli Helsingissä puoli yhdeksän maissa. Siellä me sitten kentällä vietimme aikaamme eli 6 tuntia siellä vierähti välillä torkkuen välillä sukkia kutoen. Mutta sitten pääsimme koneeseen ja istuimme siellä yli kolme tuntia. Kun lähestyimme ja ylitimme Taurus vuoret, niin salamointi oli aika rajua ja siksi jouduimme kiertämään hieman Taurus vuorten toiselta puolelta. Kyllä olimme turvallisissa käsissä! Kiitos lentäjille ja koko henkilökunnalle ystävällisyydestä! Kone oli aivan täynnä lomalaisia ja eläkeläisiä, joilla on se ikuinen loma. Koneessa oli erittäin hyvä ruoka. Sitten saavuimme meille vieraaseen maahan Turkkiin ja Antalyaan. Sieltä sitten jatkoimme oppaan opastuksella bussilla vielä kaksi tuntia omaan hotelliimme. Kun saavuimme tänne niin satoi aika kovin vettä ja salamointi jatkui. Mutta me pääsimme hotelliimme liki puolen yön ja kun löysimme yövaatteet, niin hyppäsimme hyvin väsyneinä...mutta ah, niin onnellisina...nukkumaan. Ja kun tänä aamuna heräsimme, niin aurinko paistoi.

Mutta tässäpä siis ensi vaikutelmat ensimmäisestä päivästä ja se on ollut hyvin ihanaa. Ja ruoka on aivan taivaallista! Huomenna on uudet suunnitelmat ja niistä sitten taas huomenna.

Nyt toivottelen teille oikein ihanaa illan jatkoa ja mekin olemme samassa ajassa kuin tekin siellä Suomessa ainakin.

4 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa teille molemmille! Nauttikkaa täysin siemauksi lämmöstä ja toistenne seurasta.

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommentistasi Sari! Täällä on siis aivan mahtavan ihanaa ja lämmintä riittää about +30. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi!

      Poista
  2. Lämpöistä lomaa. Kaksi viikkoa sitten tulimme kotiin Alanyasta ja joka päivä oli yli 30 astetta lämmintä eikä vettä satanut. Pari viikkonen loma oli ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Anonyymi! Mekin olemme tällä kertaa vain kaksi viikkoa, mutta lämmintä riittää! Kyllä tämä tekee kipeille niveleillekin tosi hyvää ja ruoka on aivan taivaallista ja ihmiset ystävällisiä!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...