22.2.2018

22.2.2018

maanantai 1. lokakuuta 2012

HUOMENNA SE ALKAA...

Tänään on maanantai ja nyt onkin jo 1. päivä lokakuuta. Meidän tapaamis-ja kihlajaispäivä. On juhlapäivä ja juhlakuukausi saapunut. Olemme olleet saman katon alla jo 12 vuotta eli olen saanut 12 rakkaudentäyteistä vuotta viettää rakkaani kanssa. Mikä onni, että näin on ollut ja toivon, että saisimme köpötellä yhdessä vielä parikymmentä vuotta. Eilen jo vietimme juhlaamme rakkaan tyttäreni luona nauttien hyvästä kahvista ja ihanasta kakusta ja hyvästä seurasta rakkaitteni kanssa. Ja kun tähän vielä lisään tyttäreni soittaman kauniin musiikin säestyksellä, niin se oli jotain aivan ylellistä. Veimme eilen hänelle urut ja hän nauttii soittamisesta.

Mutta enpä tällä kertaa enempää tähän kirjoittele, sillä nyt tuli jo kiirus silmänpohjankuvaukseen aivan pian, joten heipparallaa vaan ja huomenna me jo lennämme!

4 kommenttia:

  1. HYVÄÄ MATKAA!!! Nauttikkaa lomasestanne!
    Lämpimiä kelejä, terveyttä ja Enkeleitä mukaanne!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos tuksu ystävämme! Lämmin halaus myös sinulle ja kaikille rakkaillesi!

      Poista
  2. Aurinkoista ja lämmintä matkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Tarikka! perillä olemme ja lämmintä todellakin riittää! Aurinko paistaa siniseltä, pilvettömältä taivaalta ja asteet ovat +30 paikkeilla! Lähetän lämmintä ja aurinkoa myös sinne teille! Ihanaa täällä vaan on!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...