22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

MENI PUHEKYKY JA VOIMAT

Tänään on keskiviikko ja 24. päivä lokakuuta. Välillä sataa vettä ja välillä paistaa aurinko asteiden ollessa vain +7. Maisema ikkunasta katsottuna on ankea, kun kova tuuli riepottelee vielä viimeisiä koivuissa olevia keltaisia lehtiä maahan. Tämä kaikki ankeus kertoo meille, että talvi tekee tuloaan. Siispä toivottakaamme talvi tervetulleeksi ja myös ihana joulu ja joulun valot!

Mutta kuten otsikostakin voitte lukea, niin minulla on ollut kovia koettelemuksia, kun sunnuntai aamuna en herännyt lainkaan. Silmäni olivat kiinni enkä reagoinut mitenkään eikä tullut edes ääntä. No, siinä ei auttanut muu kuin soittaa kiireemmiten ambulanssi ja sillä kovaa vauhtia pillit huutaen kohti keskussairaalaa. Siellä sitten ensiapuun ja kaikenlaisten kokeiden ottamista, joista en oikein tiennyt mitään enkä voinut edes puhua No, keskussairaalassa sitten todettiin, että minut siirretään aivohalvausosastolle, jossa vietin letkuissa ja koneen seurannassa 3 vuorokautta, mutta josta tänään pääsin jo kotiin. Eilen oli hääpäivämme, jota varten olimme varanneet kakunkin, mutta sen päivän vietin vielä osastolla. Tänään pääsin pois ja joimmekin heti rakkaani kanssa kakkukahvit ja kyllä maistuikin hyvältä kaiken kokemuksen jälkeen. Mutta nyt on kaikki hyvin paitsi että se viheliäinen tulehdus jälleen iski minuun, mutta onneksi kotona on antibioottia, joten sain heti avun. Nyt nautin täällä Väinönlinnassamme ja hissuttelen hiljakseen eteenpäin. Voin vain todeta, että koville se otti, mutta elämä hymyilee jälleen.

Tällaista tällä kertaa ja toivotan teille kaikille oikein ihanaa viikon jatkoa!
Katse kohti taivasta ja kiitos Taivaan Isälle, että elämäni jatkuu!

10 kommenttia:

  1. Varmasti kovin pelottava kokemus! Luoja kiitos selvisit hienosti siitä.

    Otahan rauhallisesti ja kerää voimia takaisin hissukseen.

    Onnea hääpäivän johdosta teille molemmille!

    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Sari! Yritän mennä hissukseen eteenpäin, sillä tuo pysähdytti minut. Mutta syytä ei lääkäri saanut selville moiseen tai ei ainakaan minulle kertonut mitään. Mukavaa viikkoa sinulle!

      Poista
  2. Voi hyvänen aika, kauhistuttava kokemus. Mutta kuten itsekin totesit, olet hengissä ja eteenpäin mennään :) Voit pyytää sairaalasta epikriisin niin näet mitä lääkäri on sanellut.
    Hyvää vointia ja halauksia täältä naapurista :)

    VastaaPoista
  3. Voi kauhistus. Varmasti kamala kokemus. Onneksi selvisit hienosti. Muista ottaa rauhallisesti nyt ja lepää kunnolla. Onnea hääpäivän johdosta. Vastahan menitte naimisiin....

    VastaaPoista
  4. Voi kauheus sentään.Onneksi nyt kaikki hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommenteistanne, rakkaat ystävät! Olihan se kova kokemus, mutta selvisin hyvissä käsissä! Diagnoosi oli papereissa R49.01 Toiminnallinen Dysfonia.Mutta ei mitään jälkihoitoa, vaan hiljaista hissuttelua ja rapuissa kävelyä. Mukavaa viikkoa teille kaikille!

      Poista
  5. Voi Helena
    Voimia nyt paranemisellesi ja Timolle tervkkuja, hän mahtoi säikähtää tosi paljon, voimahalit kummallekin terv Maara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi maara! Juu, kyllähän Timo säikähti ja samoin tyttäreni. Mutta nyt on kaikki hyvin ja elämä jatkuu hymyssä suin! Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  6. Varmasti kauhistuttava kokemus.Voimia toipumiseen.

    Hääpäivä Onnittelut näin jälkikäteen.

    Kyllä ne sairaalassa ottaa niitä kokeita välillä tuntuu että mihin ne niin paljon niitä tarvitsee.Elokuulla kun vietin sairaalassa sen kolme päivää niin kaksikertaa päivässä olivat tökkimässä näytteitä moneen puteliin ja sittenkun olin jo kotiin lähdössä tulivat vielä että pitäis sittenkin saada pari näytettä vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarikka! Niinpä, kyllähän niitä puteleitä on heillä paljon, mutta kun vielä selittäisivät asiat yhtä hyvin jotta ymmärtäisikin jotain. Mutta ääni palautuu ajan kanssa, niin ainakin luulen ja uskon. Kyllä koti on paras paikka paranemiseen tai toipumiseen. Mukavaa viikonloppua sinne teille!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...