22.2.2018

22.2.2018

perjantai 26. lokakuuta 2012

ELÄMÄ JATKUU HISSUKSEEN ETEENPÄIN...

Tänään on perjantai ja 26. päivä lokakuuta.  Maa on saanut ensimmäisen valkoisen peitteensä ja taivaalla leijailee uhkaavasti paksuja pilviä kuin ennustaen lisää lunta. Sää on kirkas ja asteet nollassa. Linnut lentelevät kuin hämmästelleen kun enää ei löydykään hyönteisiä eikä matoja ruuakseen. Mutta elämä jatkuu niin ihmisillä kuin eläimilläkin tuolla luonnossa. Koivut ovat jo lähes kaikki paljaita kuin odottaen pitkää talviuntaan ja keräten voimia jälleen uuteen kevääseen tuomaan meille kaikille iloa ja värikkyyttä.


Nyt olen nukkunut omassa sängyssäni jo kaksi yötä ja hyvin on mennyt, joten siispä elämä jatkuu ja aina uudet kujeet mielessäin.

Minulta jäi kesken Turkista tuomalleni Tinolle pusero ja siitä puuttui vain pienenpieni osa hihansuista, joten eilen sain senkin jo valmiiksi ja Tinokin on onnellinen uudesta puserostaan.
 Tällaisen puseron kudoin Tinolle ennen sairaalaan joutumistani...


 ...ja tällaisen suloisen vauvanuken Lissin sain rakkaaltani...
 ...hääpäivälahjakseni...
 ...kun en välitä kullasta enkä timanteista...


 ...vain näistä ihanista nukeista...
 ...Kevin ja Steffi...sekä lapsensa
...Tommy ja Evi, jotka myös sain hääpäivälahjakseni rakkaaltani...kiitos rakas!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein ihanaa viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Upeita nukkeja jälleen kerran <3
    Olet ollut ajatuksissani tuon sairaalareissun jälkeen; kai sinulle annettiin kotiinkin joku lääkitys?? Ja omalta lääkäriltäsi voit kysyä mitä sairaalan tiedoissa on, ja pyytää häneltä selvitystä selkokielellä.
    Tässä naapurissakin paistaa aurinko ja maa on hennon valkoisen lumen peitossa. Tulee kaunis päivä :)
    Oikein mukavaa viikonloppua sinulle ja vaarille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi bemu ystäväni!Minulla jatkuu nämä samat lääkkeet kuin ennenkin. Ja antibioottia en saanut vaikka näyte näytti kolmea plussaa, mutta kun ei ollut viljelyssä kasvua, niin silloin eivät anna, vaikka olisikin tuskia ja kipua. Mutta minulla oli kotona varalta antibioottia, jota heti otin ja nyt on jo auttanut. Menen tämän kuun viimeinen päivä omalle lääkärilleni ja kyselen häneltä, mitä tämä tarkoittaa. Aurinkoista päivää sinulle ja Teemulle sinne naapuriin!

      Poista
  2. Voi Helena, toivottavasti voit jo paremmin ja kuntosi on kohentunut. Lähetän sinulle paljon, paljon lämpimiä halauksia. Olet ajatuksissani <3 -Hilima-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Hilima ystäväni! Kyllä minä tästä vielä toivun, kun kah, minähän elän! Kaikkea sattuu, kun vanhaksi elää hihihiiii! Aurinkoista päivän jatkoa!

      Poista
  3. No voi!
    Voimia sinulle sinne ja tietysti Rakkaallesi!
    Päivä vain ja hetki kerrallansa! Enkeli vierellesi!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Ääntä ei vieläkään tule, mutta jospa sitten joskus...Mukavaa viikkoa sinne teille!

      Poista
  4. Lepoa ja rakkautta.
    Onhan kaikki jo paremmin ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Hilkka! Juu, on paremmin, mutta ääni ei vieläkään oikein tule, joten kuiskailen vain! Mukavaa syksyn jatkoa!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...